تعداد فروشندگان اتریوم بیشتر از خریداران؛ سرنوشت ETH چه خواهد شد؟

با افزایش تعداد معاملات شورت (short) بر روی قیمت اتریوم، احساسات معامله‌گران این ارز دیجیتال منفی شده است. به عبارت دقیق‌تر، تعداد معاملات شورت اتریوم به بالاترین سطح خود در سال ۲۰۲۳ رسیده است. علاوه بر این، توزیع مداوم و هر روزه eth باعث شده است که این ارز دیجیتال با ریسک سقوط بیشتر مواجه شود.

اتریوم در ۱۷ آگوست (۲۶ مرداد) با خروج نقدینگی بسیار زیادی مواجه شد و یک روز بعد از آن هم، تعداد معاملات شورت این ارز دیجیتال به بالاترین سطح خود در سال جاری رسید.

داده‌های وب سایت کوین‌گلس (coinglass) نشان می‌دهد نرخ تامین مالی اتریوم در ۱۸ آگوست (۲۷ مرداد) به منفی ۰.۰۲۷۳ درصد رسیده و از آن زمان به بعد منفی بوده است.

مقاله پیشنهادی: اتریوم چیست

نرخ تامین مالی اتریوم | همتاپی

نرخ تامین مالی اتریوم، منبع: coinglass

جالب اینجاست که با وجود کاهش قیمت eth، نرخ تسلط اجتماعی این ارز دیجیتال رشد کرده و به بیشترین رکورد خود از ماه فوریه (بهمن) رسیده است. این مسئله نشان می‌دهد که کاربران بیشتری در شبکه‌های اجتماعی درباره اتریوم صحبت می‌کنند.

در چنین مواقعی، معمولاً قیمت ارزهای دیجیتال پس از مدتی رشد می‌کند. وب سایت سنتیمنت (santiment) هم درباره احتمال رشد اتریوم گفته است:

افزایش نرخ تسلط اجتماعی و تعداد معاملات شورت اتریوم نشان می‌دهد که این ارز دیجیتال می‌تواند با رشد سالمی مواجه شود.
فاد (fud) سرمایه‌گذاران اتریوم بسیار رشد کرده؛ زیرا کاهش بازار ارزهای دیجیتال باعث شده است افراد زیادی علیه eth سرمایه‌گذاری کنند. با این وجود، هولدرهای صبور اتریوم باید به این نکته توجه داشته باشند که افزایش نرخ تسلط اجتماعی این ارز دیجیتال در کنار افزایش تعداد معاملات شورت آن می‌تواند روند صعودی سالمی در آینده ایجاد کند.

اما آیا اتریوم واقعاً می‌تواند رشد کند؟

افزایش فروش و کاهش سودآوری اتریوم

همبستگی بالای آماری اتریوم با بیت کوین در هفته گذشته باعث شد که ارزش این ارز دیجیتال تحت تاثیر رکود موجود قرار بگیرد و کاهش یابد. قیمت eth در حال حاضر در محدوده ۱۶۶۵ دلار قرار دارد و در دو هفته گذشته حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.

نمودار روزانه اتریوم نشان می‌دهد که با کاهش قیمت این ارز دیجیتال در ۱۷ آگوست (۲۶ مرداد)، هولدرهای آن سعی کرده‌اند از پوزیشن‌های معاملاتیشان خارج شوند. همین مسئله فشار فروش معامله‌گران روزانه را افزایش داده و شاخص‌های مهم را به کف‌ آن‌ها رسانده است.

به عنوان مثال، شاخص قدرت نسبی (rsi) و شاخص جریان پول (mfi) اتریوم در زمان نگارش این مطلب به ترتیب در محدوده‌های ۲۶.۱۰ و ۱۵.۰۷ قرار داشته‌اند.

به همین ترتیب، اندیکاتور حجم تعادلی (obv) اتریوم هم روند نزولی خود را از همان روز آغاز کرد. به عبارت دقیق‌تر، در زمان نگارش این مطلب اندیکاتور مذکور در محدوده ۲۴.۰۳ میلیون دلار قرار داشته و در این مدت ۱ درصد کاهش یافته است. هنگامی که obv یک دارایی کاهش می‌یابد، نشان می‌دهد که فشار خرید آن کاهش یافته است.

علاوه بر این، کاهش obv ثابت می‌کند که حجم معاملات یک دارایی کاهش یافته است. اگر این اتفاق در کنار کاهش قیمت ارزهای دیجیتال رخ بدهد، نشان‌دهنده روند نزولی شدیدی خواهد بود که امکان رشد قیمت را به شدت سخت می‌کند.

[مطالب مرتبط: پیش بینی قیمت ترون؛ ادامه رشد خیره کننده trx]

قیمت، شاخص rsi، شاخص mfi و شاخص obv اتریوم | همتاپی

قیمت، شاخص rsi، شاخص mfi و شاخص obv اتریوم، منبع: tradingview

علاوه بر کاهش قیمت اتریوم سود معاملات این ارز دیجیتال هم کم‌تر شده است. برای مثال، نسبت ارزش بازاری به ارزش واقعی اتریوم (mvrv) از ۱۶.۱۸ درصد در ۱۶ آگوست (۲۵ مرداد) به ۵.۲۳ درصد رسیده است.

اگرچه این شاخص همچنان مثبت باقی مانده، اما روند نزولی آن نشان می‌دهد که تعداد سرمایه‌گذارانی که اتریوم‌های خود را در سود فروخته‌اند، به طور مداوم کاهش یافته است.

به همین ترتیب، در چند روز گذشته نسبت اتریوم‌های سودده به اتریوم‌های ضررده کاهش یافته و در زمان انتشار این مطلب به ۰.۷۵ رسیده است. برای اطلاع از جدیدترین تحلیل‌ها به صفحه تحلیل اتریوم مراجعه کنید.

شاخص mvrv و نسبت اتریوم‌های سودده به اتریوم‌های ضررده | همتاپی

شاخص mvrv و نسبت اتریوم‌های سودده به اتریوم‌های ضررده، منبع: سنتیمنت

شما درباره آینده و سرنوشت اتریوم چه نظری دارید؟ در بخش کامنت‌ها نظرات خود را به اشتراک بگذارید.

 

منبع: ambcrypto
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *