عرضه اتریوم در صرافی‌ها در پایین‌ترین حد ممکن؛ امید به صعود قیمت اتریوم

تحلیل قیمت اتریوم | همتاپی

قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته در محدوده ۱،۸۹۰ در نوسان بوده و هم‌ اکنون به بالای ۱،۹۱۰ دلار رسیده است. عرضه این ارز دیجیتال در صرافی‌ها کاهش یافته و به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

روند خرید و فروش اتریوم در هفته‌های گذشته بیشتر خنثی بود و در نهایت هم قیمت آن کاهش یافت. با این وجود، این ارز دیجیتال در روزهای گذشته وارد یک روند صعودی شده و جان تازه‌ای به بازار دمیده است. علاوه بر این، عرضه اتریوم در صرافی‌ها به طور پیوسته کاهش یافته و سیگنال جذابی را برای روند صعودی آن صادر کرده است.

مقاله پیشنهادی: اتریوم چیست

اتریوم روند صعودی خود را حفظ می‌کند

نمودار روزانه اتریوم نشان می‌دهد که روند صعودی این از دیجیتال در ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) آغاز شده و از آن زمان تاکنون، بیشتر از ۱۶ درصد افزایش یافته است.

در زمان نگارش این مقاله، اتریوم در محدوده ۱،۹۱۰ دلار در نوسان بوده و نزدیک به ۳ درصد رشد کرده است.

با این حال، اتریوم ۲۳ ژوئن (۲ تیر) را با رشد ۱.۱ درصدی به پایان رساند. هرچند که این ارز دیجیتال هنوز محدوده قیمتی ۲،۰۰۰ دلار را به دست نیاورده است، اما با قدرت توانسته مقاومت موجود در میانگین متحرک خود (خط زرد رنگ) در اطراف منطقه قیمتی ۱،۸۲۰ دلار را بشکند. همین مسئله معامله‌گران را امیدوار کرده است.

شکسته شدن میانگین مذکور نشان داد که روند غالب اتریوم تغییر کرده است.

نمودار قیمت اتریوم | همتاپی

نمودار قیمت اتریوم، منبع: تریدینگ ویو

هنگام نگارش این خبر، اتریوم همچنان در روند صعودی خود قرار داشته است. شاخص قدرت نسبی (rsi) این ارز دیجیتال هم‌اکنون در بالای محدوده ۶۰ قرار دارد که نشان‌دهنده یک روند صعودی قوی است.

مطالب مرتبط: بررسی حرکت بعدی قیمت اتریوم؛ اصلاح یا عبور از محدوده ۲۰۰۰ دلار؟

عرضه اتریوم در صرافی‌ها کاهش می‌یابد

هم‌زمان با تلاش‌های شجاعانه اتریوم برای بازیابی قیمت خود، عرضه این ارز دیجیتال در صرافی‌ها هم کاهش یافته است. داده‌های وب‌سایت سنتیمنت (santiment) نشان می‌دهد که عرضه اتریوم در صرافی‌ها (به‌عنوان درصدی از کل عرضه) به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

تا زمان نگارش این مقاله، این عرضه به حدود ۹.۱ درصد کاهش یافته بود که پایین‌ترین سطح خود از زمان راه‌اندازی اتریوم محسوب می‌شود.

عرضه و تقاضای اتریوم در صرافی ها | همتاپی

میزان عرضه و تقاضای اتریوم در صرافی ها، منبع: سنتیمنت

کاهش عرضه در ماه ژانویه (دی) آغاز شد، اما در ماه مه (اردیبهشت) شدت آن افزایش یافت. این سیر نزولی تا کنون ادامه داشته و کمبود اتریوم موجود در صرافی‌ها را بیشتر کرده است.

سودآوری اتریوم برای هولدرهای بلندمدت

بررسی سودآوری اتریوم برای هولدرهای بلندمدت نشان می‌دهد که با وجود روند صعودی اخیر، آن‌ها هنوز وارد محدوده سودده نشده‌اند.

در زمان نگارش این مقاله، نسبت ارزش بازار به ارزش واقعی دو ساله (mvrv) اتریوم به زیر صفر رسیده بود و در محدوده منفی ۱۰ درصد قرار داشت. این شاخص نشان می‌دهد که هولدرهای مذکور در این بازه زمانی با ضرر مواجه شده‌اند.

نسبت ارزش بازار به ارزش واقعی دو ساله اتریوم | همتاپی

نسبت ارزش بازار به ارزش واقعی دو ساله اتریوم، منبع: سنتیمنت

با این وجود، این افراد همچنان امیدوارند. افزایش مداوم ارزش اتریوم می‌تواند این هولدرها را به منطقه سودده وارد کند و زیان آن‌ها را کاهش دهد.

علاوه بر این، داده‌های وب‌سایت کوین‌گلس (coinglass) برای پیش بینی قیمت اتریوم نشان می‌دهد که احساسات معامله‌گران نسبت به رشد قیمت مثبت است. در زمان نگارش این مقاله، نرخ تامین مالی اتریوم هم در محدوده مثبت قرار داشته است.

بنابر این شاخص مهم، احساسات معامله‌گران همچنان مثبت است و آن‌ها به طور فعالانه‌ای به خرید این ارز دیجیتال ادامه می‌دهند.

شایان ذکر است که افزایش قیمت اتریوم می‌تواند به مثبت بودن نرخ تامین مالی کمک می‌کند و به طور بالقوه معامله‌گران بیشتری را برای خرید این ارز دیجیتال جذب می‌نماید. برعکس، کاهش قیمت اتریوم باعث می‌شود که تعداد قابل‌توجهی از موقعیت‌های این ارز دیجیتال منحل شوند.

به نظر شما اکنون زمان مناسبی برای خرید اتریوم است یا خیر؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.
منبع: ambcrypto
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *