معرفی بهترین سایت های استخراج ترون (TRX) – آپدیت ۲۰۲۳
اگر به دنبال بهترین سایت های استخراج ترون هستید تا از این طریق بتوانید به صورت رایگان ارز دیجیتال به دست آورید با این مطلب همراه ما باشید. ترون یکی از معتبرترین و کارآمدترین شبکههای بلاکچین است که به دلیل سرعت بالا و کارمزدهای پایین خود طرفداران زیادی پیدا کرده است. دقیقاً به همین دلیل نیز بسیاری به دنبال پیدا کردن بهترین سایت های استخراج ترون هستند تا ماینینگ کنند.
توکن این شبکه بزرگ و مقیاسپذیر که از آن برای انجام تراکنشهای درونشبکهای استفاده میشود ترون نام دارد که با نماد TRX نشان داده میشود. تا معرفی پنج مورد از بهترین سایت های استخراج ترون که به صورت رایگان در اختیار شما قرار دارند (آن هم آپدیت 2023) هیچجا نروید.
فهرست مطالب
- ترون (Tron) چیست؟
- استخراج ترون
- سایت استخراج رایگان ترون
- معیارهای انتخاب بهترین سایت استخراج ترون
- معرفی بهترین سایت های استخراج ترون
- سرمایهگذاری در استخرهای نقدینگی
- خرید ترون از صرافیها
- اپلیکیشن و نرمافزار استخراج ترون
- یک نکته بسیار مهم در خصوص سایت های استخراج ترون
- جمعبندی
ترون (Tron) چیست؟
شبکه ترون نیز مانند بسیاری از بلاکچینهای دیگر یک پلتفرم غیر متمرکز است که میتواند از قراردادهای هوشمند پشتیبانی کند. ترون در سال 2017 میلادی و در کشور سنگاپور متولد شد. مدیر پروژه توسعه ترون جاستین سان (Justin sun) یک مهندس چینی بود که سابقه درخشانی در زمینه تکنولوژی دارد و ردپای او در توسعه بیت کوین نیز به چشم میخورد.
مطالب بیشتر: ترون (Tron) چیست؟ از مفاهیم پایه تا معامله ترون |
توکن بومی پروژه تحت عنوان ترون (Tron) عرضه شده که با نماد TRX نمایش داده میشود و و الگوریتم اجماعی که در شبکه ترون به کار رفته است، زیرمجموعهای یا بهتر است بگوییم شکل اصلاح شدهای از مکانیسم اجماع گواه اثبات سهام (Proof of Stake) است. مکانیسمی که اثبات سهام نمایندگی شده (Delegated Proof Of Stake) یا به اختصار DPoS نام دارد.
از مهمترین مزیتهای استفاده از مکانیسم اجماع اثبات سهام نمایندگی شده این است که:
- شبکه مقیاسپذیرتر میشود
- نرخ پردازش تراکنش در ثانیه (TPS) افزایش پیدا میکند
به همین خاطر است که شبکه ترون یکی از مقیاسپذیرترین و کارآمدترین شبکههای بلاکچینی جهان است که کارمزد تراکنشها در آن پایین بوده و از 2000 تراکنش در هر ثانیه پشتیبانی میکند. تصور کنید… 2000 تراکنش در ثانیه در مقابل 25 یا 7 تراکنش در ثانیهای که اتریوم یا بیت کوین پشتیبانی میکنند… فوقالعاده نیست؟
مطالب بیشتر: ترون بهتر است یا اتریوم؟ |
استخراج ترون
بیایید با یک واقعیت بزرگ کنار بیاییم. وقتی میگوییم مکانیسم اجماع به کار رفته در یک شبکه از نوع گواه اثبات سهام – در اینجا نوع اصلاح شدهای از گواه اثبات سهام – است به این معنی است که عملاً خبری از استخراج ترون نیست. در واقع استفاده از کلمه استخراج برای شبکه ترون بیمعنی است و کاربران در اصل با استیک (Stake) ارز دیجیتال TRX در فرایند اجماع مشارکت میکنند.
در این فرایند کاربران توکنهای خود را وارد پروسه اعتبارسنجی کرده و به اصطلاح استیکینگ (Staking) میکنند نه ماینینگ. با این اوصاف در اینجا دیگر خبری از دستگاههای گرانقیمت با توانهای محاسباتی بالا نیست و پردازش تراکنشها نیز با سرعت بسیار بالاتری صورت میگیرد.
کاربرانی که بتوانند بیشترین اعتبارسنجی یا استیکینگ را داشته باشند به عنوان نود اعتبارسنج شبکه انتخاب میشوند و این عنوان همیشگی نیست و مدام در بین نودهای مختلف در گردش است. اما برای به دست آوردن یا استخراج ترون راههای مختلفی دارد.
سایت استخراج رایگان ترون
برخی از وبسایتها خودشان را به عنوان سایت رایگان استخراج ترون معرفی میکنند. قبل از پرداختن به معرفی برخی از بهترین سایت های استخراج ترون بهتر است بدانیم که بهترین و معتبرترین سایت برای استخراج ترون وبسایت خود پروژه به آدرس tron.network است.
مابقی پلتفرمها و وبسایتهایی که در ادامه در قالب بهترین سایت های استخراج ترون معرفی میشوند صرفاً سایت استخراج رایگان ترون هستند و از سوی بنیاد ترون تایید نشدهاند. از این رو انتخاب بهترین سایت های استخراج ترون میتواند چالشبرانگیز باشد چون شما قرار است بخشی از سرمایه خود را به آن بسپارید.
معیارهای انتخاب بهترین سایت استخراج ترون
برای انتخاب بهترین سایت های استخراج ترون لازم است یکسری معیارها را در نظر داشته باشید. اولین مورد اعتبار وبسایت، پلتفرم یا اپلیکیشن مورد نظر است که به غیر از صرافیهای معتبر و بزرگ و همینطور وبسایت رسمی خود بنیاد ترون دیگر پلتفرمها تقریباً از آن بیبهرهاند.
اما در کنار این مورد، فاکتورهای دیگری نیز در انتخاب بهترین سایت های استخراج ترون دخیل هستند:
- نوع پلتفرم (صرافی غیرمتمرکز، استخر نقدینگی، پروتکل وامدهی و ییلد فارمینگ (yield farming))
- دستورالعملهای پلتفرمهای مختلف و قوانین آنها
- مقدار پاداش سپردهگذاری یا استیکینگ
- سود سالانه پلتفرم
- مدت زمان بلوکه شدن دارایی
- حجم معاملات پلتفرم
معرفی بهترین سایت های استخراج ترون
در ادامه 5 مورد از بهترین سایت های استخراج ترون را معرفی میکنیم. گفتنی است هیچیک از این وبسایتها تحت حمایت و تایید بنیاد ترون نیستند و اعتبارسنجی نشدهاند. معرفی آنها صرفاً بر اساس رایگان بودن، سهولت استخراج ترون و آپدیت بودن آنها است که اغلب مبتنی بر فناوری ابری (Cloud) فعالیت میکنند.
1. وبسایت توایکس ترون (TwoX Tron)
لینک ورود به وبسایت و استخراج ترون: www.twoxtron.com
وبسایت توایکس ترون یک سایت جدید استخراج ترون برای کاربران است که از فناوری ابری استفاده کرده و به شما این امکان را میدهد تا صرفاً با ثبتنام اولیه اقدام به استخراج ترون کنید.
برای ثبتنام در این وبسایت لازم است پس از ورود به وبسایت روی لینک Register کلیک کرده و با استفاده از آدرس ایمیل خود فرایند ثبتنام را تکمیل کنید. پس از آن هر زمان که خواستید ترون استخراج کنید قادر خواهید بود با در دست داشتن نام کاربری و کلمه عبور خود از طریق Log In وارد حساب کاربری خود شده و ترون استخراج یا استیکینگ کنید.
مانند سایر پلتفرمها، صرافیها یا کیف پولهای دیجیتال در صفحه کاربری شما قابلیت مشاهده ارزها و توکنهای استخراج شده وجود دارد. ضمن اینکه شما این قابلیت را دارید که ترون بیشتری به حساب کاربری خود تزریق کرده (از طریق گزینه deposit) یا توکنهای موجود را برداشت کنید (از طریق گزینه withdraw).
وبسایت توایکس ترون دارای ریفرال نیز هست. به این معنی که شما میتوانید از قسمت Reference لینک دریافت کرده و با ارسال آن به دوستان خود و پیوستن آنها به پلتفرم پاداش دریافت کنید.
2. وبسایت مکس یواسدیتی (MAX USDT)
لینک ورود به وبسایت و استخراج ترون: www.maxusdt.com
وبسایت مکس یواسدیتی دیگر وب سایت استخراج رایگان ترون است که در سال 2020 میلادی راهاندازی شده است. این وبسایت یکی از بهترین سایت های استخراج ترون به روش ابری است که عموم مردم قابلیت استفاده از آن را دارند.
مانند بسیاری از سایت های استخراج ترون این وبسایت نیز برای استیک کردن نیاز به ثبتنام دارد. برای این منظور کافی است با استفاده از گزینه SIGN UP (USDT) وارد بخش ثبتنام شده و با اتصال کیف پول خود به پلتفرم و تکمیل فرایند شروع به فعالیت کنید.
وبسایت MAX USDT نیز مانند اکثریت قریب به اتفاق وب سایت های استخراج ترون به کاربران خود در ازای ثبتنام اولیه مبلغی را به عنوان پاداش ارائه میدهد. ضمن اینکه این وبسایت مدعی است 2.5 الی 11 درصد سود روزانه به سرمایهگذاران خود ارائه میدهد.
3. وبسایت سانماینینگ انرژی (SunMining Energy)
لینک ورود به وبسایت و استخراج ترون: www.sunmining.energy
سانماینینگ انرژی یکی دیگر از بهترین سایت های استخراج ترون است که از فناوری ابری برای استخراج استفاده میکند و نسبتاً قابل اعتماد و معتبر است.
رابط کاربری این وبسایت بسیار کاربردی و جذاب است و از این رو میتواند گزینهای مناسب برای کاربران علاقهمند باشد. علاوه بر آن امکانات وبسایت نیز قابل توجه است. در این وبسایت از همان ابتدای ثبتنام قادر خواهید بود استخرهای استخراج ابری مختلف با درصد سودهای مشخص را مشاهده و انتخاب کنید.
فرایند ثبتنام و فعالسازی حساب کاربری در این وبسایت نیز مانند بسیاری از سایت های ترون رایگان با استفاده از ایمیل است. شما میتوانید پس از ثبتنام یکی از تعرفهها یا پلنها (plans) را خریداری کرده و به صورت روزانه سود دریافت کنید.
این تعرفهها بهصورت بستههای پیشنهادی سه، شش و دوازده ماهه در اختیار کاربران قرار دارند. هر کاربر میتواند بسته به شرایط مالی و خواستههای خود پلن مورد نظرش را انتخاب و خریداری کند. توجه داشته باشید که تا اتمام موعد انقضای پلن خریداری شده مبلغ واریزی بلوکه خواهد شد.
4. وبسایت ماینینگ ترون (Mining Tron)
لینک ورود به وبسایت و استخراج ترون: mining-tron.com
این پلتفرم یکی از وب سایت های انحصاری استخراج ترون است که از سال 2018 میلادی شروع به فعالیت کرده است. تعداد کاربران این پلتفرم – به گفته خودش – بیش از 25 هزار کاربر است که تا حدودی خیال کاربران را از بابت اعتبار و امنیت آن راحت میکند.
البته ماینینگ ترون علاوه بر استخراج ارز ترون روی استخراج بیت کوین نیز متمرکز است. در واقع طی یکی دو سال اخیر بیشتر در زمینه استخراج بیت کوین فعالیت داشته است تا در زمینه استیکینگ ترون.
شما میتوانید از این وب سایت برای استخراج بیت کوین نیز به صورت حرفهای استفاده کنید (هرچند که در مورد استخراج بیت کوین بیشتر از پلتفرم و وبسایت دستگاههای استخراج اهمیت دارند که به راحتیها گیر نمیآیند، بسیار گرانقیمت هستند و هر کسی نمیتواند از عهده هزینه انرژی آنها بربیاید).
5. وبسایت ارنکریپتو (Earn Crypto)
لینک ورود به وبسایت و استخراج ترون: earncrypto.com
ارن کریپتو یکی دیگر از بهترین سایت های استخراج ترون است که رابط کاربری ساده و جذابی دارد و به سادگی میتوانید در آن کار کنید. این وبسایت از جمله پلتفرمهایی است که در ازای مشاهده تبلیغات یا بازی کردن به شما توکن TRX رایگان میدهد.
به منظور استخراج رایگان ترون در این وب سایت کافی است وارد سایت شوید. سپس از طریق گزینه EARN CRYPTO RIGHT NOW وارد صفحه استخراج شده و اقدام به ساخت یک حساب کاربری برای خودتان کنید. ثبتنام و ایجاد حساب کاربری در این وبسایت نیز با استفاده از آدرس ایمیل معتبر شما صورت میگیرد.
البته غیر از سایتهای معرفی شده، چند راه دیگر نیز برای استخراج ترون – در واقع استیک کردن آن – وجود دارد.
سرمایهگذاری در استخرهای نقدینگی
با توجه به اینکه مکانیسم اجماع به کار رفته در شبه ترون از نوع اثبات سهام است، پس لازم است برای به دست آوردن ترون مقداری از توکن شبکه را استیک کنید. در نتیجه این فرایند میتوانید در ازای اعتبارسنجی که انجام دادهاید پاداش دریافت کنید.
استخراج ترون – به عبارت بهتر استیک کردن آن – رایگان است و نیاز به دستگاه یا سختافزار خاصی ندارد. کافی است یک صرافی، کیف پول یا وب سایت استخراج ترون معتبر پیدا کنید و به صورت کاملاً رایگان از شبکه استفاده کنید. صرافیهایی از قبیل:
- بایننس (Binance)
- پنکیک سواپ (Panckake Swap)
- سوشی سواپ (Sushi Swap) و غیره…
بهترین سایت های استخراج ترون از طریق استخر نقدینگی هستند. شما میتوانید با سپردهگذاری ترون در استخرهای نقدینگی این صرافیها توکن TRX دریافت کنید. البته که صرافی بایننس برای کاربران ایرانی به دلیل تحریم از دسترس خارج شده است اما صرافیهای پنکیک سواپ و سوشی سواپ صرافیهایی غیرمتمرکز و قابل دسترسی هستند.
خرید ترون از صرافیها
روش دیگر برای دستیابی به توکن TRX خرید این ارز دیجیتال از صرافیها است. شما به راحتی این قابلیت را دارید که بدون نیاز به استخراج ترون آن را از صرافیهای ارز دیجیتال داخلی به قیمت روز خریداری کنید. برای خرید TRX از همتاپی با بهترین قیمت میتوانید از طریق این لینک اقدام کنید.
برای این منظور کافی است در صرافی ثبتنام کرده، فرایندهای احراز هویت را تکمیل کنید و سپس به راحتی و به صورت ریالی TRX خریداری کنید.
اپلیکیشن و نرمافزار استخراج ترون
برخی نرمافزارها یا رباتها نیز معرفی شدهاند که ادعا میکنند استخراج کننده ترون هستند. به ویژه با استقبال مردم از این توکن این قبیل ادعاهای تبلیغاتی طی سالهای اخیر به شدت افزایش یافتهاند. اما باید گفت که بسیاری از این نرمافزارها و رباتها غیرمعتبر و ناکارآمد هستند.
رباتها و نرمافزارهایی میتوانند قابل اعتماد بوده و مورد استفاده قرار گیرند که تحت حمایت و تایید بنیاد ترون باشند. برخی از پلتفرمها، وب سایتها و اپلیکیشنهای موبایلی نیز هستند که ادعا میکنند در ازای بازی کردن به کاربران خود ترون میدهند. اما باز هم این بازیها تحت حمایت و تایید بنیاد ترون نیستند و اعتبار صد درصدی ندارند.
یکی از اپلیکیشنهای موبایلی مورد استفاده برای استخراج ترون رایگان اپلیکیشن (Mine Tron) است. شما میتوانید این اپلیکیشن موبایلی را از گوگل پلی به آدرس play.google.com دانلود کنید. پس از دانلود و نصب لازم است با استفاده از آدرس ایمیل خود در آن ثبتنام کرده و سپس به راحتی اقدام به استخراج رایگان ترون کنید.
نکته بسیار مهم در خصوص سایت های استخراج ترون
یک نکته بسیار مهم در خصوص سایت های استخراج ترون رایگان وجود دارد و آن این است که بسیاری از این سایتها صرفاً برای کلاهبرداری طراحی شدهاند. اکثریت قریب به اتفاق این وبسایتها با این هدف طراحی و ایجاد شدهاند تا توکنهای شما را دریافت کرده و به اصطلاح فِلِنگ را ببندند!
مطالب مرتبط: توصیه میکنیم در تکمیل محتوای این بخش از مقاله بهترین سایت استخراج ترون، سری به مقاله کلاهبرداریهای ترون نیز بزنید. |
نکته اینجا است که بسیاری از این سایتها که خودشان را بهترین سایت استخراج ترون معرفی میکنند درصدهای سود بالا – مثلاً 10 درصد در ماه! – ارائه میدهند. آن هم در مورد فرایند استخراجی که نه نیاز به هزینه چندانی دارد و نه تجهیزات و امکانات خاصی میخواهد. همین قضیه کمی مشکوک به نظر میرسد.
نحوه عملکرد اکثر این وب سایتها نیز به این شکل است که شما را دعوت میکنند تا مقداری ترون (TRX) بخرید، آنها را به پلتفرم انتقال دهید و منتظر بمانید تا سودش واریز شود. به همین سادگی!
اما آیا واقعاً چنین اتفاقی میافتد؟
اساساً وقتی وبسایتی عنوان میکند که ترون استخراج میکند پس دروغگو است. در واقع اگر وارد یک وبسایت شدید و دیدید که به جای استفاده از عبارت استیکینگ (Staking) دم از ماینینگ (Mining) ترون زده بدانید که قصدش کلاهبرداری است و سریع صفحه را ببندید.
ضمناً این نکته را نیز در نظر داشته باشید که سود واقعی استیکینگ در شبکه ترون سالانه چیزی در حدود 5 درصد است. یعنی اگر وبسایت وعده بیشتر از این رقم را میدهد دو حالت دارد:
- غیر از استیکینگ روی چیزی دیگری هم سرمایهگذاری کردهاید
- با یک کلاهبردار طرف هستید
حالت اول شامل وبسایتهایی است که در ازای بازی یا مشاهده تبلیغات به شما توکن TRX میدهند. در این وبسایتها ماجرا نه ماینینگ است و نه صرفاً استیکینگ؛ در واقع شما تبلیغ میبینید یا بازی میکنید و پول درمیآورید (حالا به ریال و دلار نه… به ترون). در مورد حالت دوم هم ماجرا کاملاً مشخص است.
جمعبندی
اگر برای استخراج ترون به دنبال بهترین سایت های استخراج ترون آن هم به صورت رایگان هستید، خیلی عجله نکنید. شبکه ترون شبکهای بر مبنای مکانیسم اجماع گواه اثبت سهام (PoS) است و از این رو فاقد فرایند ماینینگ یا استخراج است. با این حال با استیکینگ (Staking) میتوان از این شبکه پاداش گرفت.
برخی از صرافیها، اپلیکیشنهای موبایلی و نرمافزارها و همینطور وبسایتها استیکینگ ترون را ارائه میدهند. اگرچه به غیر از وبسایت خود پروژه ترون به آدرس tron.network باقی وبسایتها صد درصد قابل اعتماد نبوده و تحت حمایت و تایید بنیاد ترون نیستند، اما برخی از آنها تاحدودی اعتبار داشته و قابل استفاده هستند.
پنج مورد از بهترین سایت های استخراج ترون به صورت رایگان که به تفصیل به آنها پرداخته شد عبارتند از:
- وبسایت توایکس ترون (TwoX Tron)
- وبسایت مکس یواسدیتی (MAX USDT)
- وبسایت سانماینینگ انرژی (SunMining Energy)
- وبسایت ماینینگ ترون (Mining Tron)
- وبسایت ارنکریپتو (Earn Crypto)
یک نکته بسیار مهم را در خصوص انتخاب بهترین سایت های استخراج ترون مد نظر داشته باشید. اینکه اگر وبسایتی سودهای کلان سالانه – مثلاً 100 درصد سود سالیانه! – پیشنهاد داد یا صرفاً از روی تبلیغهای اینترنتی با آن آشنا شدید، امکان اینکه کلاهبرداری باشد زیاد است. بهتر است قید این ترونهای رایگان را بزنید.