بازگشت بانک ترون – پولت را بردار و فرار کن هموطن!

همه چیز درباره کلاهبرداری بانک ترون | همتاپی

هدف بانک ترون چیست؟ دادن سودهای نجومی یا کلاهبرداری خالص!

فضای تورمی چند سال اخیر در کشور زمین مناسبی برای رشد پروژه‌های کلاهبرداری ایجاد کرده است. افراد تلاش می‌کنند تا از تورم جا نمانند، اما به اشتباه در دام سودجویان می‌افتند. این پروژه‌ها زیاد و متنوع هستند اما از بین آن‌ها احتمالا نام پروژه‌ای با این اسامی را شنیده باشید:

  • بانک ترون
  • بانک اف ترون
  • bank of tron

حدود سه سال پیش پروژه بانک ترون بعد از جمع آوری 6.5 میلیون دلار سرمایه به یک‌باره ناپدید شد. اما دوباره بعد از مدتی با بهانه‌ها و کلک‌های جدید به بازار بازگشت و همچنان مشغول به فعالیت است.😑

در این مقاله قصد داریم بانک اف ترون را معرفی کنیم و استدلال‌هایی که درباره اعتبار این پروژه مطرح می‌شود را زیر سوال ببریم. در ادامه هم مباحثی را مطرح خواهیم کرد تا دید بهتری نسبت به این قبیل پروژه‌ها داشته باشید. به امید این که افراد کمتری گرفتار این کلاهبرداری‌ها شوند.

فهرست مطالب آشنایی با بانک ترون

شرکت‌های هرمی و طرح پانزی

قبل از شروع بحث، بهتر است برای کسانی که با طرح پانزی و شرکت‌های هرمی آشنا نیستد، توضیحات کوتاهی بدهیم. چون بانک ترون یکی از پروژه های پانزی ترون است.

  • طرح پانزی

طرح پانزی چیست | همتاپی

طرح پانزی یک روش کلاهبرداری است که افراد را به سرمایه‌گذاری با سودهای غیرواقعی و غیر‌منطقی تشویق می‌کند. تنها منبع درآمد طرح پانزی جذب پول سرمایه‌گذاران جدید و پرداخت همین پول (به عنوان سود) به سرمایه‌گذاران قبلی است.

باید دقت داشته باشیم که هیچ نهاد سرمایه‌گذاری استانداردی درآمد خودش را صرفا به جذب سرمایه محدود نمی‌کند. شاید بپرسید پس بانک‌ها چه‌کار می‌کنند؟

بانک‌ها سرمایه‌ها را جذب می‌کنند و سپس آن‌ها را تبدیل به تسهیلات کرده و به افراد و موسسات دیگر می‌دهند. آن‌ها بخش دیگری از پول‌ها را در اوراق سرمایه‌گذاری می‌کنند. همچنین کارمزد خدمات و سرویس‌های بانکی یکی دیگر از منابع درآمد بانک‌هاست.

اما طرح‌های پانزی کار خاصی انجام نمی‌دهند. آن‌ها فقط پول افراد جدید را به سرمایه‌گذارهای قدیمی می‌دهند تا زمانی که وقت فرار بزرگ فرا برسد.

مطالب مرتبط: طرح پانزی چیست؟ چگونه طرح‌های پانزی را تشخیص دهیم؟
  • شرکت هرمی

شرکت هرمی چیست | همتاپی

شرکت‌های هرمی هم آپشن دیگری از انواع کلاه‌برداری هستند. این شرکت‌ها افراد را تشویق می‌کنند تا زیرمجموعه‌گیری کرده و از این طریق وعده سود بیشتر به آن‌ها می‌دهند. خلاصه کلاهبردار‌ها هر روز یک فیلم تخیلی جدید می‌سازند تا به هر روشی که شده پول مردم را از جیب‌شان خارج کنند.😒

شرکت‌های هرمی سابقه فعالیت زیادی دارند. از گلدکوئست و کیونت گرفته تا بیت‌کانکت و همین بانک ترون که این روزها به دنیای بلاک چین پناه آورده‌اند.

مطالب مرتبط: دلایل محبوبیت و چگونگی فعالیت طرح‌های پانزی و هرمی در ارزهای دیجیتال

بانک ترون چیست و چکار می‌کند؟

بانک ترون چیست | همتاپی

همانطور که گفتیم بانک ترون یکی دیگر از انواع کلاه‌برداری‌های جدید است. آن‌ها با ترکیب روش‌های پانزی و هرمی در قالب جدیدترین مدل کلاه‌برداری در خدمت سرمایه‌گذاران عزیز هستند.😏

مقاله پیشنهادی: ترون چیست

قبلا در سال 2020، زمانی که سرمایه‌های جذب شده به حدود 6.5 میلیون دلار رسیده بود، ناگهان در یک روز استخر کاملا خالی شد و بالانس این پروژه به عدد صفر رسید.

نمودار غم انگیز زیر نحوه دزیده شدن سرمایه‌ها را نشان می‌دهد که در سال 2020 به ثبت رسیده است. متاسفانه ایرانی‌های زیادی در آن زمان پول‌های خود را به بانک اف ترون سپرده بودند.

کلاهبرداری بانک اف ترون | همتاپی

نهایتا سایت بانک اف ترون از دسترس خارج شد و خبری از آن‌ها نبود. اما بعد از مدتی در کمال پررویی با یک دامنه جدید شروع به کار کردند. مشخصات مربوط به دامنه ثبت شده جدید را می‌بینید که در کشور ترکیه و شهر استانبول به ثبت رسیده است.

bank of tron کلاهبرداری | همتاپی

اعضای Bank of tron یک بهانه مشتی جور کرده بودند!😒 حرف جدید آن‌ها این بود: به دلیل مسائل مالیاتی که دولت آمریکا ایجاد کرده به مشکل برخورده‌ایم و سایت‌‌مان بسته شده است.

  • طرح جبران خسارت بانک ترون

بانک ترونی‌ها مدعی بودند که بدون هیچ مشکل و دشواری خاصی برگشته‌اند و اوضاع روبه‌راه است. لطفا پول‌ها را بیاورید که عجله داریم.😐

در تصویر زیر جزئیات طرح جبران خسارت بانک ترون را مشاهده می‌کنید که در کانال تلگرام فارسی آن‌ها منتشر شده بود.

جبران خسارت کلاهبرداری بانک ترون | همتاپی

در تصویر زیر هم میزان جذب سرمایه ‌Bank of tron در یک سال اخیر را مشاهده می‌کنید. بعد از یک خروج پول بزرگ در اوایل 2022 در چند ماه گذشته سرمایه قابل توجهی جذب نشده است. اما هر زمان ممکن است که تعداد سرمایه‌گذاران افزایش پیدا کند و بالانس حساب بالا برود تا به فرصتی برای خارج کردن پول‌ها تبدیل شود.

پروژه های پانزی ترون | همتاپی

در ادامه بخش‌های مختلف بانک اف ترون را به شما معرفی می‌کنیم. البته ما دوست نداریم همه چیز را توضیح دهیم و به تبلیغی برای آن‌ها تبدیل بشویم. اما بخش‌های مهمی از نحوه فعالیت آن‌ها را تشریح می‌کنیم تا بتوانیم بهتر به سوالات و ابهامات پاسخ دهیم.

  • ثبت نام در سایت بانک اف ترون

ثبت نام بانک ترون | همتاپی

برای ثبت نام در این پروژه باید کیف پول ترون (مثل کیف پول ترون لینک) داشته باشید. پس از راه‌اندازی کیف پول، باید اقدام به خرید ترون کنید و نهایتا در یکی از پلن‌های بانک ترون سرمایه‌گذاری کنید. البته همانطور که گفتیم این کار سرمایه‌گذاری نیست! (اسم سرمایه‌گذاری را هم اینجا خراب نکنیم.)😒

  • پلن‌های سرمایه‌گذاری بانک اف ترون

بانک ترون 4 پلن معرفی کرده است که کاربران می‌توانند یکی از آنها را انتخاب کنند. نحوه سوددهی و جزئیات این 4 پلن به شرح زیر است:

پلن برنزی

با انتخاب این پلن کاربر در عرض 69 روز 710 درصد سود می‌کند. حداقل سرمایه باید 100.000 ترون باشد.

پلن طلایی

400 درصد سود در 49 روز با حداقل سرمایه 10.000 ترون

پلن پلاتینوم

153 درصد سود در 29 روز  با حداقل سرمایه 1000 ترون

پلن الماس

پلن الماس که دیگر نوبر است و گل مجلس محسوب می‌شود🤯. این پلن سود روزانه 5 درصدی به صورت مادام‌العمر می‌دهد. حداقل سرمایه هم 500 ترون است.

این پلن الماس بسیار تخیلی و خنده‌دار است. با یک حساب سرانگشتی اگر شما 1 میلیون تومان ناقابل را به مدت یکسال در این پلن بگذارید، در پایان مبلغ 54,211,841,577,840 را دریافت می‌کنید. یعنی شرایط طوری است که اگر یک مقدار این عدد را بیشتر کنیم یا زمان سرمایه‌گذاری را بالا ببریم فرد خیلی سریع به ایلان ماسک و جف بزوس می‌رسد😂.

تصویر زیر مربوط به پلن‌های سرمایه‌گذاری bank of tron است که در وب‌سایت این پروژه قرار داده شده است.

پلن های بانک ترون | همتاپی

  • زیر مجموعه‌گیری در بانک ترون یا سیستم Referral

بانک ترون یک مقدار خودش را با کلاس کرده و زیرمجموعه‌گیری (سیستم رفرال) را اجباری نکرده است. یعنی هر کس اگر علاقه داشت این کار را انجام دهد. در کنارش یک اسم جدید برای طرح هرمی انتخاب کرده با نام «طرح هرمی با سیستم پلکانی» که همان طرح هرمی است و هیچ تفاوتی با آن ندارد.

سودهای مربوط به زیر مجموعه‌گیری هم به صورت زیر هستند:

  1. یک زیر مجموعه = 1 درصد سود
  2. دو زیر مجموعه = دو درصد سود
  3. سه زیر مجموعه = سه درصد سود
  4. چهار زیر مجموعه = 4 درصد سود
  5. پنج زیر مجموعه = 5 درصد سود

تصویر زیر هم مربوط به وب‌سایت بانک ترون است که سودهای مربوط به زیر مجموعه‌گیری را نشان می‌دهد. نکته عجیب و گاف بسیار بزرگی در این تصویر وجود دارد😶.  در ادامه درباره اش صحبت می‌کنیم.

گاف بانک ترون | همتاپی

  • غلط املایی در وب سایت بانک ترون

یک غلط املایی باور نکردنی در تصویر بالا وجود دارد. همانطور که می‌بینید به جای کلمه Dividend (سود تقسیمی)  کلمه نامفهوم Dividents استفاده شده است😂. یعنی همین یک ایراد برای زیر سوال بردن کل پروژه کافی است. تصور کنید در صفحه اول سایت و در یک بخش بسیار مهم غلط املایی وجود دارد و صاحبان سایت هنوز متوجه این اشتباه نشده‌اند.

حالا این غلط املایی پیشکش! یک سایت خشک و خالی بدون هیچ راه ارتباطی یا توضیح درباره جزئیات فعالیت این گروه برایتان عجیب نیست؟

مطالب مرتبط: همه چیز درباره کلاهبرداری‌های ترون

بررسی استدلال‌های مربوط به اعتبار بانک ترون

هنگام مواجه‌شدن با یک موقعیت سرمایه‌گذاری ممکن است سوالات مختلفی در ذهن فرد شکل بگیرد. سوالاتی مانند این که میزان سود و نحوه پرداخت آن چگونه است؟ از همه مهمتر این که اعتبار موسسه مورد نظر چقدر است؟ و میزان ریسکی که سرمایه‌گذار باید بپذیرد در چه حدی است؟

دروغ های بانک ترون | همتاپی

در مقابل نهاد سرمایه‌پذیر هم مستندات و ادعاهایی درباره میزان اعتبار خود مطرح می‌کند. اما بررسی درستی آن‌ها به عهده سرمایه‌گذار است. البته اگر فرد سرمایه‌گذار خودش اطلاعات و دانش کافی نداشته باشد باید از مشاوران سرمایه‌گذاری و افراد متخصص کمک بگیرد.

در این قسمت استدلال‌ها و ادعاهایی که درباره معتبر بودن بانک ترون مطرح شده‌‌اند را بررسی می‌کنیم. تلاش ما این است که ابهامات شما را پاسخ داده باشیم تا اسیر استدلال‌ها و ادعاهای دروغین نشوید.

باید بدانیم که طبیعی است پروژه های کلاه‌برداری از هر ادعایی برای تایید فعالیت‌شان استفاده کنند. اما این ما هستیم که باید صحت آن‌ها را بررسی کنیم.

ادعاهایی که درباره بانک ترون مطرح می‌شود:

  • بانک اف ترون متعلق به شبکه معتبر ترون است
  • بانک ترون یک قرارداد هوشمند است. پس امکان کلاه‌برداری وجود ندارد
  • بانک اف ترون سودهای خوبی می‌دهد
  • عضویت در بانک ترون جرم نیست
  • بانک ترون یک investment game است

در ادامه صحت هر کدام از این ادعاها را بررسی می‌کنیم.

  • بانک آف ترون متعلق به شبکه معتبر ترون است

کلاهبرداری بانک ترون هیچ ارتباط مستقیمی با ارز دیجیتال ترون ندارد. بانک ترون یکی از قراردادهای هوشمندی است که بر بستر شبکه ترون ایجاد شده است. یک بچه دبیرستانی هم (اگر برنامه‌نویسی و بلاک چین بلد باشد) می‌تواند چیزی شبیه به این قرارداد را بر روی شبکه ترون ایجاد کند.

این ادعا مانند این است که بگوییم: یک ماشین در اتوبان‌های ایران مشغول تردد است، پس با حمایت پلیس‌راه فعالیت می‌کند و قابل‌اعتماد است!

این که لیدرهای ایرانی بانک ترون مدعی می‌شوند که همین چند لحظه پیش با جاستین سان در واتساپ چت می‌کردند شوخی بی‌مزه‌ایی است و ما فقط باید یک لبخند بزنیم.😁

بانک ترون یکی از هزاران قرارداد هوشمند مبتنی بر شبکه ترون است. درست است که بر روی این شبکه ساخته شده است، اما دلیلی بر معتبر بودن این پروژه نیست. چون همانطور که گفتیم هر فردی می‌تواند بر روی این شبکه قراردادی ایجاد کند.

  • بانک ترون یک قرار داد هوشمند است. پس امکان کلاه‌برداری وجود ندارد

این ادعا هم اشتباه است. صرف این که پروژه‌ای قرارداد هوشمند باشد به معنی سالم بودن آن نیست. متاسفانه بررسی سالم بودن یک قرارداد هوشمند توسط فردی با دانش عادی درباره بلاک چین ممکن نیست. همین مشکل باعث شده که بیشترین مانور بر روی این ادعا داده شود.

تنها یک کارشناس بلاک چین و برنامه‌نویسی می‌تواند کدهای یک قرارداد هوشمند را به دقت بررسی کند و تقلب‌های انجام شده در آن را تشخیص دهد. مسئله مهم برای ما این است که تکیه کردن بر قرارداد هوشمند الزاما دلیل معتبر بودن یک پروژه نیست.

  • بانک اف ترون سودهای خوبی می‌دهد

دقیقا مشکل همین‌جاست. سود؟ کدام سود؟ حالا کی داده و کی گرفته؟!🤔

همانطور که در معرفی پلن‌های سرمایه گذاری بانک ترون گفتیم، با یک حساب سرانگشتی می‌شود فهمید که امکان پرداخت چنین سودهایی وجود ندارد. اگر شما 1 میلیون ناقابل را به مدت یکسال در پلن سود مادام العمر بگذارید در پایان مبلغ 54,211,841,577,840 را دریافت می‌کنید.🤐

حالا فرض کنیم این سودها واقعی هستند و به درستی پرداخت می‌شوند. افراد ثروتمندی مثل ایلان ماسک و جف بزوس دیوانه هستند که این سودهای رویایی را رها کنند و صبح تا شب مشغول کار و مدیریت پروژه‌هایشان باشند؟ چرا این افراد یک درصد از پول‌هایشان را در این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری نمی‌کنند؟

تازه اعضای بانک ترون به این سودها می‌گویند معقول و نه نجومی.😆 توصیه هم می‌کنند که اسیر دام کلاه‌برداران نشوید.🙃

البته ممکن است افرادی سودهایی را به هر دلیلی از بانک ترون دریافت کرده باشند، اما صحبت ما کل پروژه و مبنای سوددهی آن است.

  • عضویت در بانک ترون جرم نیست؟

نخیر دوست عزیز! جرم است، خیلی هم جرم است.😲 بر اساس قانون «مجازات اخلال‌گران در نظام اقتصادی کشور» عضویت در طرح‌های هرمی جرم است. بند زیر مربوط به همین قانون است:

تأسیس، قبول نمایندگی و عضوگیری در بنگاه، مؤسسه، شرکت یا گروه به‌منظور کسب درآمد ناشی از افزایش اعضاء به نحوی که اعضاء جدید جهت کسب منفعت، افراد دیگری را جذب نموده و توسعه زنجیره یا شبکه انسانی تداوم یابد.

عضویت در گروه‌های هرمی از 3 ماه تا شش سال زندان را به همراه دارد و جزای نقدی دو برابر اموال به دست آمده هم باید پرداخت شود. این یعنی ریسک در ریسک. هم باید ریسک نرسیدن به پولتان را قبول کنید هم ریسک مجرم بودن را.😬

البته ذکر دو نکته دیگر هم بسیار مهم است:

  1. حتی اگر جزو سرشاخه‌های این گروه‌ها نباشید و فقط عضو ساده باشید باز هم مجرم محسوب می شوید.
  2. حتی اگر از این قانون آگاه نباشید و جزئیات آن را ندانید، این ناآگاهی دلیلی برای تبرئه شدن شما نخواهد شد.

پس در هر صورت حتی عضویت در این نوع پروژه ها جرم است و مجازات را به همراه دارد. کلاه برداری بانک ترون هم یکی از این جرم‌هاست.

  • بانک اف ترون یک Investment Game است

بانک ترونی‌ها از اصطلاح Investment Game استفاده می‌کنند تا به کارشان جذابیت بدهند. شاید Investment Game (بازی سرمایه‌گذاری) در نگاه اول اصطلاح جالب و دعوت کننده‌ای به نظر برسد. اما در صنعت سرمایه‌گذاری این اصطلاح را صرفا برای بازی‌هایی که مثلا بازار بورس را شبیه سازی می‌کنند، استفاده می‌شود. در بازی‌های سرمایه‌گذاری پول واقعی استفاده نمی‌شود. هدف این بازی‌ها صرفا ایجاد یک فضای شبیه‌سازی شده برای آشنا شدن با بازارهای مالی است.

حالا چرا بانک اف ترون خودش را یک بازی سرمایه گذاری می‌نامند و به آن هم افتخار می‌کند را دیگر متوجه نمی‌شویم؟🧐

آسیب شناسی بانک اف ترون و پروژه‌های  مشابه

آسیب شناسی کلاهبرداری های پانزی | همتاپی

در بخش قبل استدلال‌ها و ادعاهای مطرح شده درباره کلاهبرداری بانک ترون را بررسی کردیم. اما چند نکته دیگر باقی مانده است که فقط مربوط به بانک ترون نیست و می‌تواند شامل هر پروژه سرمایه‌گذاری باشد. با مطرح کردن این نکات و بررسی آن‌ها می‌خواهیم میخ آخر را به تابوت بانک اف ترون بکوبیم. می‌خواهیم خیال‌مان راحت شود که خواننده این مطلب قشنگ شیرفهم شده که بانک ترون کلاهبرداری است.😜

  • کشورهای در حال توسعه زمین مناسبی برای رشد این پروژه‌ها هستند

به علت رفاه اقتصادی کمتر و نوسانات قیمت‌ها شاهد حضور پررنگ‌تر پروژه‌های کلاهبرداری در کشورهای جهان سوم هستیم. در کشور ما تورم به یک پدیده مزمن تبدیل شده و طبیعی است که افراد به تکاپو بیفتند تا از آن جا نمانند. بین کلاهبرداران هم از ناآگاهی افراد سوءاستفاده می‌کنند و وعده سودهای عجیب می‌دهند.

در تصویر زیر حجم بالای خوش خیالی یکی از کاربران بانک ترون را مشاهده می‌کنید که منتظر درآمد ثابت ماهانه است. البته شاید این متن تبلیغی از سمت خود بانک ترون باشد. اما کم نیستند کسانی که این حرف‌ها را باور می‌کنند.

چت یک کاربر بانک ترون | همتاپی

مطالب مرتبط: بیشترین کلاهبرداری‌های ارز دیجیتال در کجا رخ می‌دهد؟
  • اهمیت ارزش آفرینی و خلق ارزش

به عنوان یک سرمایه‌گذار توجه به بحث خلق ارزش هم بسیار مهم است. البته شاید اهمیت آن به چشم نیاید. اما از نظر اخلاقی بهتر است یک سرمایه‌گذار از خودش بپرسد که پول من قرار است در چه زمینه‌ای به کار گرفته شود تا به افزایش ثروت خودم و جامعه کمک کند.

 صرفا نگاه سفته‌بازانه به سرمایه‌گذاری در بلند مدت نتیجه مثبتی نخواهد داشت. قطعا دنیایی که در آن رفاه عموم جامعه بیشتر باشد بسیار زیبا‌تر از دنیایی است که فقط یک قشر خاص در آن مرفه هستند.

  • نگاه شرط بندی و قمارگونه

برخی افراد با نگاهی قمارگونه و شبیه به شرط‌بندی وارد این پروژه‌ها می‌شوند و پیش خودشان می‌گویند: حالا پولی می‌گذارم اگر نتیجه داد که خوب است، اگر هم نشد که هیچ! یک پولی انداختیم و شانس با ما یار نبوده.🙁

این نوع نگاه شاید در ابتدا اشتباه به نظر نرسد. اما اولا حضور در این قبیل پروژه‌ها جرم محسوب می‌شود و ما ریسک مجرم شدن را انتخاب کرده‌ایم. دوما این که ما حتی با پول‌های کم باعث برپا ماندن این پروژه‌ها خواهیم شد و به آن‌ها اعتبار می‌دهیم تا بتوانند پول افرادی که با هزار بدبختی به دست آمده است را بدزدند.

باید به این نکته اشاره کنیم که قمار یک پدیده اعتیاد‌آور است و فرد ممکن است به جایی برسد که دست به رفتارهایی بزند که بخش بزرگی از سرمایه و زندگی‌اش را از دست بدهد.

  • چرا نهادهای سرمایه‌گذاری بزرگ  چنین سودهایی نمی‌دهند؟

باید این سوال مهم را از خودمان بپرسیم: وقتی امکان دستیابی به چنین سودهای بی نهایتی وجود دارد پس چرا نهادهای سرمایه‌گذاری بزرگ که به میلیاردها دلار دسترسی دارند از این روش استفاده نمی‌کنند؟

صندوق‌های سرمایه‌گذاری معتبر در جهان برای به دست آوردن یک درصد سود بیشتر (در سال) نسبت به رقبا میلیون‌ها دلار هزینه می‌کنند. چرا به سادگی وارد این پروژه‌ها نمی‌شوند و خیال خودشان و سرمایه‌گذاران را راحت نمی‌کنند؟ پاسخ مشخص است. پرداخت چنین سودهایی امکان پذیر نیست.

  • خطای تعمیم افراطی

یک مسئله دیگر مربوط به شکست‌های بعد از حضور در این پروژه‌ها است. افراد زیادی هستند که در طرح‌های پانزی و موارد مشابه شرکت می‌کنند و پولشان خورده می‌شود. بسیاری از آن‌ها بعد از این شکست دچار خطای تعمیم افراطی می‌شوند. آن‌ها هر فعالیت مربوط به سرمایه‌گذاری را دزدی می‌دانند. خلاصه همه چیز را به هم ربط می‌دهند و کلا با ارزهای دیجیتال و سرمایه‌گذاری قهر می‌کنند. 

باید این را بدانیم که بحث سرمایه‌گذاری از کلاهبرداری جداست. ما نباید فرصت‌های سرمایه گذاری و ثروت آفرینی را فقط به خاطر چند کلاهبردار از خودمان دریغ کنیم . 

راه حل درست حضور آگاهانه و همراه با مشورت در دنیای سرمایه‌گذاری است که در ادامه درباره آن صحبت خواهیم کرد.

مطالب مرتبط: با چرخه احساسات در بازارهای مالی آشنا شوید

پروژه های دیگر مربوط به بانک ترون

پروژه های دیگر ترون | همتاپی

 

اعضای تیم بانک ترون بیکار ننشسته‌اند و دو پروژه دیگر هم در دست احداث دارند که در آینده احتمالا شروع به کار خواهند کرد. در سایت بانک اف ترون به این دو پروژه اشاره شده است.

 یکی از آن‌ها TRX bank نام دارد و دیگری Bank of BTC . احتمالا این پروژه‌ها برای زمانی طراحی شده‌اند که بانک ترون شکست بخورد یا بعد از فرار قصد بازگشت دوباره داشته باشند. خلاصه مواظب باشید.🤨

چکار کنیم که پولمان را باد نبرد

مراقبت از سرمایه | همتاپی

یک اصطلاح معروف اقتصادی هست که می‌گوید: ناهار مجانی وجود ندارد. یعنی این که برای به دست آوردن هر منفعتی باید حتما هزینه‌ای پرداخت شود. هنگام سرمایه‌گذاری هم باید به این نکته توجه کنیم. هیچ نهار مجانی یا خیراتی وجود ندارد که فقط برای ما باشد و تنها هدفش پولدار کردن ما باشد.

میزان ابهام در بازارهای مالی زیاد است. حتی فردی که در مکان مناسب سرمایه‌گذاری می‌کند سرمایه‌اش در معرض ریسک قرار دارد. با این شرایط آیا منطقی است که سود مادام‌المعر روزی 5 درصدی را قبول کنیم؟

آگاهی از قوانین و آشنایی با اصول سرمایه‌گذاری می‌تواند حاشیه امنی برای ما بسازد تا در دام کلاهبرداران نیفتیم. اگر هم دانش لازم را نداشته باشیم بهترین کار کمک گرفتن از مشاوران سرمایه‌گذاری است. 

برای کسانی هم که نه دوست دارند که اطلاعاتشان را افزایش دهند و نه پیش مشاور سرمایه‌گذاری می‌روند یک توصیه داریم.😆 حداقل از قانون نریختن همه تخم مرغ‌ها در یک سبد استفاده کنید و با حجم بالا وارد یک سرمایه‌گذاری پرخطر و پرریسک نشوید.

مطالب مرتبط: چگونگی تخصیص دارایی و تنوع‌بخشی در معامله ارزهای دیجیتال

خلاصه آنچه گفتیم

  • طرح‌های پانزی و پروژه‌های هرمی کلاهبرداری هستند
  • بانک ترون یک نوع کلاهبرداری است
  • بانک اف ترون هیچ ارتباط مسقیمی با جاستین سان و ارز دیجیتال ترون ندارد
  • سودهای کلاهبرداری bank of tron غیرمنطقی و نشدنی هستند
  • عضویت در بانک ترون جرم است
  • این قبیل پروژه‌ها بیشتر در کشورهای جهان سوم رشد می‌کنند
  • برای سرمایه‌گذاری ایمن بهتر است از مشاوران سرمایه‌گذاری کمک بگیریم

جمع بندی نهایی در مورد بانک ترون

جمع بندی بانک ترون | همتاپی

شاید در حال حاضر پروژه‌ای مثل بانک ترون توجه زیادی را به خودش جلب نکرده باشد. اما این دلیل قانع کننده‌ای برای رشد نکردن دوباره آن‌ها نیست.

در این مقاله سعی کردیم به صورت مفصل بانک ترون حواشی مربوط به آن را معرفی کنیم. در ادامه استدلال‌هایی که باعث اعتبار بخشی به کلاهبرداری bank of tron می‌شدند را زیر سوال بردیم و نهایتا بانک اف ترون و پروژه‌های شبیه به آن را آسیب شناسی کردیم.

پروژه‌های پانزی ترون اولین پروژه کلاهبرداری نیستند و احتمالا آخرین هم نخواهند بود. آگاهی و هشیاری ما باعث شکست آن‌ها خواهد بود. تلاش ما این بود که در حد توانمان شما را از ریسک‌های حضور در این قبیل پروژه‌ها آگاه کنیم. 

همانطور که گفتیم پروژه های شبیه به بانک ترون کم نیستند. شما به کدام یک از پروژه‌های سرمایه گذاری در فضای ارزهای دیجیتال شک دارید؟ اسامی آن‌ها را برای ما بنویسید تا سر فرصت بررسی‌شان کنیم.

ترجمه و جمع‌آوری: تیم خرید و فروش ترون صرافی ارزهای دیجیتال همتاپی

اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *