خطر افت قیمت بیشتر در کمین ترون؛ تحلیل قیمت ترون

تجزیه و تحلیل ترون | همتاپی

قیمت ارز دیجیتال ترون (trx) از تاریخ 29 ژوئیه (7 مرداد) روند نزولی جدیدی را آغاز کرده و تاکنون حدود 10 درصد افت نموده است. با کاهش فشار خرید ترون، قیمت در معرض سقوط بیشتر قرار دارد.

برای خرید و فروش ترون در خواست خود را ثبت کنید.

می خواهم ترون بخرم

ریزش قیمت ترون همزمان با شکل گیری احساسات نزولی و منفی شدن بازار آغاز شد. شاخص‌های تکنیکال در نمودار روزانه حاکی از احتمال ریزش بیشتر قیمت ترون هستند.

پیش از این اتفاق روند قیمت ترون به مدت چند هفته صعودی بود، اما سرانجام در تاریخ 7 مرداد شاهد اصلاح قیمت آن در سطوح بین 0،085 دلار تا 0،094 دلار بودیم.

در زمان نگارش این مطلب ارز دیجیتال ترون از لحاظ ارزش بازار در رده 10 قرار گرفته است و خرید و فروش trx در محدوده 0،0763 دلار انجام می‌شود. با وجود اینکه قیمت ترون در هفته گذشته حدود 9 درصد ریزش داشته است، اما بررسی اندیکاتور ها در نمودار روزانه نشان می‌دهد که خطر افت قیمت همچنان در کمین ترون است.

افزایش فشار فروش ترون

اصلاح قیمت 7 مرداد همزمان با پیروزی خرس‌ها در برابر گاو‌ها و مجبور کردن آن‌ها به خروج از بازار ترون بود؛ موضوعی که در اندیکاتور macd (واگرایی و همگرایی میانگین متحرک) نیز مشهود بود. شاخص macd با بررسی و ردیابی روند بازار، نقاط بازگشت احتمالی را نشان می‌دهد.

مقاله پیشنهادی: ترون چیست

عملکرد این اندیکاتور به گونه‌ای است که هرگاه (مانند نمودار ترون) خط macd رو به پایین حرکت نموده و از خط سیگنال عبور کند، به عنوان یک سیگنال نزولی در نظر گرفته می‌شود. این به معنی شروع یک چرخه نزولی جدید و تداوم ریزش قیمت یک دارایی است.

بررسی شاخص awesome oscillator نیز سیگنال فوق را تایید می‌کند. از زمان آغاز روند نزولی ترون، خطوط هیستوگرام (histogram) به رنگ قرمز و زیر خط مرکز تشکیل می‌شوند. این موضوع نیز ضمن تایید اینکه قدرت روند کوتاه مدت کمتر از روند بلند مدت است، به عنوان یک سیگنال نزولی شناخته می‌شود. در نتیجه این شاخص نیز احتمال ریزش قیمت ترون را پیش بینی می‌کند.

مطالب مرتبط: معرفی بهترین سایت های استخراج ترون (trx) – آپدیت ۲۰۲۳

همانطور که انتظار می‌رفت، میزان انباشت ترون نیز کاهش یافته است. در حال حاضر شاخص قدرت نسبی (rsi) پایین‌تر از خط میانی و بر روی عدد 41،18 قرار دارد. شاخص جریان پول (mfi) نیز با قرارگیری در عدد 30،1 به منطقه اشباع فروش نزدیک‌تر شد.

از زمان شروع ریزش قیمت ترون، روند شاخص cmf (chaikin money flow) نیز درست مانند اندیکاتور‌های فوق نزولی بوده است، به طوری که هم‌اکنون پایین‌تر از نقطه صفر میانی قرار دارد. این شاخص میزان فشار خرید یا فروش یک دارایی را در یک بازه زمانی مشخص، محاسبه می‌کند.

مقادیر زیر صفر این شاخص، نشان‌دهنده ضعف بازار و افزایش خروج نقدینگی است.

روند قیمت ترون و اندیکاتور های مختلف در نمودار یک روزه | همتاپی

روند قیمت ترون و اندیکاتور های مختلف در نمودار یک روزه، منبع: تریدینگ ویو

50000 شیبا
جایزه بگیرید!
همین حالا ثبت نام کن

تداوم ضعف احساسات بازار

شاخص وزنی احساسات بازار ترون در محدوده منفی و بر روی عدد منفی 0،215 قرار دارد. طی هفته گذشته ضعف روند و احساسات بازار بسیاری از معامله‌گران را مجاب به بستن معاملات و خروج از آن‌ها نموده است. بر اساس داده‌های کوین گلس (coinglass) شاخص سود باز (open interest) در معاملات آتی ترون 14 درصد کاهش یافته است.

شاخص سود باز در معاملات آتی ترون | همتاپی

شاخص سود باز در معاملات آتی ترون (سبز) و قیمت ترون (زرد)، منبع: کوین گلس

روند فاندینگ ریت (funding rate)  نیز نزولی است و این نشان می‌دهد بسیاری از معامله گران به معاملات short ترون روی آورده‌اند.

آینده ارز دیجیتال ترون را چطور پیش بینی می‌کنید؟ باید منتظر صعود باشیم یا نزول؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌‌ها به اشتراک بگذارید.
منبع: ambcrypto
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *