استخراج ترون (TRX)؛ معرفی ۷ روش استخراج ترون و کسب درآمد
استخراج ترون با نماد trx یکی از سرچهای بالای گوگل و از جمله علاقهمندیهای اخیر کاربران بازار ارزهای دیجیتال است. طیف گستردهای از کاربران سعی دارند با استخراج ترون از طریق روشهای مختلف به سودآوری و درآمدزایی برسند. اما آنچه که باید به آن توجه داشته باشید این است که الگوریتم اثبات سهام (pos) در شبکه ترون برای تامین امنیت و دستیابی به اجماع، عملاً از نظر تئوری چیزی به نام استخراج ترون وجود ندارد!
در حقیقت آنچه که در شبکه ترون اتفاق میافتد استیکینگ (staking) است نه استخراج یا ماینینگ ترون (mining). اما از آنجا که بسیاری از کاربرانی که به دنبال کسب درآمد از طریق ترون هستند عبارت «استخراج ترون» را سرچ میکنند، ما نیز با همین عنوان مقاله را آمده کردهایم.
در ادامه این مطلب، پس از مروری کوتاه بر ارز دیجیتال ترون و شبکه آن، 8 روش استخراج ترون را معرفی کرده و توضیحی مختصر اما مفید در مورد هر یک از روشها ارائه خواهیم کرد.
فهرست مطالب
- ترون (tron) چیست؟
- استخراج ترون یا ماینینگ ترون؟
- نحوه استخراج ترون
- معرفی 7 روش استخراج ترون
- نکته مهم در مورد استخراج ترون
- مزیتها و معایب استیکینگ ترون
- نحوه استخراج ترون (استیکینگ ترون)
- جمعبندی
- سوالات متداول
ترون (tron) چیست؟
قبل از آغاز بحث درباره استخراج ترون بهتر است برای کسانی که با ارز ترون آشنا نیستند، این ارز را معرفی کنیم. ترون (tron) یک پلتفرم مبتنی بر بلاکچین غیرمتمرکز است که در سال 2017 میلادی راهاندازی شد.
جاستین سان (justin sun) خالق ترون با راهاندازی این شبکه و عرضه توکن بومی آن تحت عنوان ترون با نماد trx توانست یک انقلاب بزرگ در عرصه بازیهای بلاکچینی و به اشتراکگذاری دادههای دیجیتال به وجود بیاورد.
الگوریتم اجماعی که در شبکه ترون به کار رفته، زیرمجموعهای یا به عبارت بهتر شکل اصلاح شدهای از مکانیسم اجماع گواه اثبات سهام (proof of stake) است. مکانیسم اجماعی که اثبات سهام نمایندگی شده (delegated proof of stake) یا به اختصار dpos نام دارد. مهمترین مزیتهایی که این الگوریتم اجماع به شبکه ترون داده است عبارتند از:
- مقیاسپذیری شبکه
- افزایش نرخ پردازش تراکنشها به ازای ثانیه (tps)
مطالب مرتبط: ترون (tron) چیست؟ از مفاهیم پایه تا معامله ترون |
استخراج ترون یا ماینینگ ترون
همانطور که اشاره شد الگوریتم اجماع مورد استفاده در شبکه ترون اثبات سهام نمایندگی شده (delegated proof of stake) یا به اختصار dpos است. دقیقاً به همین دلیل استفاده از عبارت «استخراج ترون» یا «ماینینگ ترون» از نظر فنی اشتباه است. الگوریتم اجماع dpos باعث میشود تا تنها راه کسب درآمد از شبکه ترون استیکینگ (staking) باشد.
اگر بخواهیم خیالتان را راحت کنیم، باید بگوییم که عملاً خبری از استخراج ترون در این شبکه نیست. تنها کاری که شما میتوانید در شبکه ترون انجام دهید این است که توکنهای خود را وارد پروسه اعتبارسنجی کرده و به اصطلاح استیکینگ کنید. کاربرانی که بتوانند بیشترین میزان اعتبارسنجی را انجام دهند «نود اعتبارسنج» شبکه ترون نامیده میشوند. در نتیجه پاداش دریافت میکنند.
البته این مژده را هم بدهیم که در اینجا خبری از دستگاههای محاسباتی با توان بالا و قیمتهای نجومی نیست. استیکینگ ترون با همین سیستمهای خانگی و ساده نیز امکانپذیر است. شما حتی میتوانید از طریق تلفنهای همراه هوشمندتان هم از ترون درآمدزایی کنید.
اما برای استیکینگ ترون یا استخراج ترون – حتی به غلط! – از چه روشهایی میتوان استفاده کرد؟ در ادامه 8 روش استخراج ترون را با هم بررسی خواهیم کرد.
نحوه استخراج ترون
استخراج ارز دیجیتال ترون از طریق روشهای مختلفی امکانپذیر است. برای این منظور وبسایتهای مختلفی راهاندازی شده و در حال فعالیت هستند. وبسایتهایی که هر یک سازوکار خاص خود را دارند.
برخی از این وبسایتها صرفاً وبسایتهای تبلیغاتی هستند. مثلاً از شما میخواهند تا پلتفرم را به دوستانتان معرفی کنید. در ازای این معرفی نیز به شما ترون میدهند. برخی دیگر در ازای تماشای یک ویدیو یا تیزر تبلیغاتی توکن trx در اختیار شما قرار میدهند. یا ممکن است برخی وبسایتها از شما بخواهند که در یک نظرسنجی شرکت کنید و در ازای آن ترون دریافت کنید.
البته برخی وبسایتها نیز صرفاً تبلیغاتی نیستند. به عنوان مثال ممکن است بتوانید با کمک وبسایتهای پلی تو ارن (play to earn) ماینر استخراج ترون باشید. روش کار این وبسایتها به این ترتیب است که بازی میکنید و در ازای آن توکن trx میگیرید.
هرچند که بهترین راه برای استخراج ترون و کسب درآمد از آن همان مشارکت در فرایند استیکینگ شبکه ترون است. یک روش استخراج ترون نسبتاً قابل اعتماد و منطقی که امکان سوء استفاده در آن کمتر است. یا فرایند سرمایهگذاری از طریق صرافیهای ارز دیجیتال متمرکز و غیرمتمرکز بزرگی همچون بایننس (binance) و سوشی سواپ (sushi swap) که در ادامه توضیح خواهیم داد.
برای استخراج ترون از طریق موبایل نیز برخی اپلیکیشنها معرفی شدهاند که در ادامه به تفصیل به آنها خواهیم پرداخت. در حالت کلی، اگر بخواهیم 7 روش استخراج ترون را نام ببریم، عبارت خواهند بود از:
- سرمایهگذاری در استخرهای نقدینگی
- کیف پولهای استخراج ترون
- وبسایتهای استیکینگ ترون
- وبسایتهای تبلیغاتی استخراج ترون
- وبسایتهای فاست (faucet)
- پلتفرمهای پلی تو ارن (paly to earn)
- اپلیکیشنها و نرمافزارهای استخراج ترون
معرفی 7 روش استخراج ترون
تا اینجای کار فهمیدیم که استخراج ترون عملاً ممکن نیست. برای کسب درآمد از طریق ترون یا میتوانید آن را استیکینگ کنید و یا اینکه در برخی وبسایتها فعالیتهای مختلف انجام دهید. وبسایتهایی که خودشان را سایت استخراج ترون معرفی میکنند اما در حقیقت کارشان این نیست. این وبسایتها یک کار از شما میخواهند و در ازای آن به شما توکن ترون (trx) میدهند. همین!
هشدار قبل از پرداختن به معرفی 7 روش استخراج ترون و معرفی پلتفرمها، اپلیکیشنها، صرافیها و سایت های استخراج ترون خواهش میکنیم در مورد هر یک از موارد معرفی شده حسابی تحقیق کنید. معرفی یک وبسایت در این مطلب به معنی تایید آن نیست. |
1. سرمایهگذاری در استخرهای نقدینگی
برای به دست آوردن ترون میتوانید مقداری توکن در استخرهای نقدینگی سرمایهگذاری کرده و با اعتبارسنجی در شبکه پاداش بگیرید. استخراج ترون از طریق این روش رایگان است و نیاز به دستگاههای با توان محاسباتی بالا و هزینههای زیاد نیز ندارد.
کافی است یکی از صرافیهای ارز دیجیتال ارائه دهنده این خدمات را پیدا کنید و از طریق آن سرمایهگذاری کنید. به عنوان مثال صرافیهای بزرگ زیر ارائه دهنده این استخرهای نقدینگی هستند:
- صرافی بایننس (binance)
- صرافی کوکوین (kucoin)
- صرافی پنکیک سواپ (panckake swap)
- صرافی سوشی سواپ (sushi swap)
- صرافی ترون ترید (trontrade)
- و مواردی از این دست…
البته صرافی بایننس و بسیاری از صرافیهای متمرکز دیگر به دلیل تحریم برای کاربران ایرانی از دسترس خارج شدهاند. اما شما میتوانید در صرافیهای غیرمتمرکز ارز دیجیتال نظیر سوشی سواپ، پنکیک سواپ یا صرافیهایی از این دست سرمایهگذاری کنید.
به علاوه صرافی ترون ترید (trontrade) نیز بهعنوان یک صرافی غیرمتمرکز انحصاری شبکه ترون راهاندازی شده است. کاربران میتوانند توکنهای trx خود را در این پلتفرم سرمایهگذاری کرده و از طریق اعتبارسنجی یا همان استیکینگ پاداش دریافت کنند. سرمایهگذاری در استخر نقدینگی این صرافی شرایطی دارد که لازم است قبل از فعالیت آنها را مطالعه کنید. به عنوان مثال، حداقل مقدار توکن قابل استیکینگ در ترید ترون trx 100 است.
2. کیف پولهای استخراج ترون
برخی از کیف پولها یا ولتهای (wallet) ارز دیجیتال نیز ارائه دهنده خدمات استخراج ترون یا در واقع استیکینگ ترون هستند. کیف پولهایی اعم از:
- کیف پول اتمیک ولت (atomic wallet)
- کیف پول تراست ولت (trust wallet)
- کیف پول لجر (ledger)
- کیف پول گواردا (guarda)
- کیف پول ترون ولت (tron wallet)
- و مواردی از این دست…
همانطور که مشاهده میکنید، بسیاری از کیف پولهای محبوب ارز دیجیتال نظیر لجر و اتمیک ارائه دهنده خدمات استیکینگ یا استخراج ترون هستند. کیف پول خود پروژه ترون نیز تحت عنوان ترون ولت (tron wallet) برای استخراج ترون استفاده میشود.
کیف پول ترون ولت علاوه بر کلیه ارزهای شبکه ترون – trc10 و trc20 – از بیتکوین نیز پشتیبانی میکند. این کیف پول جزو کیف پولهای دسکتاپی است که نسخه موبایلی آن نیز قابل دسترسی است. نسخه دسکتاپی آن از سیستم عاملهای لینوکس، مک و ویندوز پشتیبانی میکند و نسخه موبایلی آن هم برای سیستم عاملهای اندروید و آیاواس (ios) قابل دانلود است.
3. وبسایتهای استیکینگ ترون
برخی وبسایتها نیز ارائه دهنده خدمات استیکینگ ترون هستند. این پلتفرمها ممکن است صرافی ارز دیجیتال نباشند اما بهعنوان یک منبع معتبر برای استخراج ترون در اختیار شما قرار گیرند. به عنوان مثال وبسایتهایی نظیر:
- وبسایت کریپتوموس (cryptomus)
- وبسایت استیکینگ کریپتو (staking crypto)
- و مواردی از این دست…
به عنوان مثال، وبسایت کریپتوموس یکی از پلتفرمهای پرداخت ارز دیجیتال است که میتوانید از طریق آن به استخراج ترون بپردازید. این صرافی کارمزدی در ازای ارائه خدمات استیکینگ به کاربرانش دریافت نمیکند.
از این رو میتواند یک گزینه جذاب برای آن دسته از کاربران باشد که به دنبال کسب سود بدون پرداخت هزینه هستند. به علاوه امکان اتصال آن به انواع کیف پولهای ارز دیجیتال نیز فراهم شده است. ضمن اینکه امکان خرید و فروش ترون نیز در این پلتفرم وجود دارد.
4. وبسایتهای استخراج ترون
نوع دیگر سایت های استخراج ترون سایتهای تبلیغاتی هستند. معمولاً روش کار این وبسایتها به این صورت است که در ازای کارهای زیر به شما توکن trx میدهند:
- تماشای ویدئوهای تبلیغاتی
- بازی کردن در پلتفرم
- شرکت در نظرسنجیها
- دعوت از دوستان یا به اصطلاح ریفرال (referrals)
مثالهایی از این وبسایتها را معرفی میکنیم:
- وبسایت آیدل امپایر (idle empire)
- وبسایت فری وارد (free ward)
- وبسایت ارن کریپتو (earn crypto)
- و مواردی از این دست…
توجه داشته باشید که هر وبسایتی که خود را سایت استخراج ترون معرفی میکند قابل اعتماد نیست. بسیاری از این وبسایتها صرفاً برای کلاهبرداری راهاندازی میشوند. اغلب آنها از شما توکن دریافت کرده یا اطلاعات شما را میگیرند و در نهایت فِلِنگ را میبندند!
لازم است قبل از اینکه به آنها اعتماد کرده، کیف پول خود را به آن متصل کنید، اطلاعات خود را در اختیار آن قرار دهید یا توکن واریز کنید، حسابی در مورد وبسایت مورد نظر و اعتبار آن تحقیق کنید.
تا اینجای کار 4 مورد از 7 روش استخراج ترون را بررسی کردیم. در ادامه میرسیم به مورد شماره 5. یک روش استخراج ترون جدید که احتمالاً کمتر کسی نام آن را شنیده یا در مورد آن اطلاعات کافی دارد.
5. وبسایتهای فاست (faucet)
وبسایتهای فاست (faucet) که بهصورت تحتالفظی در فارسی «شیر آب» ترجمه میشوند، سایتهایی برای استخراج ارز دیجیتال هستند. شما میتوانید در این وبسایتها انواع ارزهای دیجیتال را بهصورت رایگان استخراج کنید.
ضمن اینکه امکان تبدیل ارزهای استخراج شده به ارزهای دیجیتال محبوب نظیر بیتکوین (btc)، اتر (eth) و تتر (usdt) و غیره نیز وجود دارد. تعدادی از وبسایتهای فاست برای استخراج ترون عبارتند از:
- وبسایت فری ترون (free tron)
- وبسایت فایر فاست (fire faucet)
- وبسایت فاست کریپتو (faucet crypto)
- وبسایت آلت هاب (alt hub)
- وبسایت آل کوینز (all coins)
- و مواردی از این دست…
6. پلتفرمهای پلی تو ارن (paly to earn)
در بخش وبسایتهای استخراج ترون به وبسایتهای تبلیغاتی اشاره شد که در ازای تماشای ویدئو یا بازی کردن به کاربران trx میدهند.
برخی از پلتفرمها نیز وجود دارند که بهصورت پلی تو ارن (play to earn) یا به اختصار p2e فعالیت میکنند. مثالهایی از این پلتفرمهای p2e که در ازای بازی کردن ترون ارائه میدهند عبارتند از:
- پلتفرم ترون گیم (tron game)
- پلتفرم دویکینز (devikins)
- پلتفرم بلاکچین بیوتیز (blockchain cuties)
- پلتفرم مگا کریپتو پلیس (mega crypto polis)
- پلتفرم افترمث ایسلندز (aftermath islands)
- پلتفرم اگیز ورلد (eggies world)
- و مواردی از این دست…
شما میتوانید در این وبسایتها عضو شده و صرفاً در ازای بازی کردن توکن trx دریافت کنید.
7. اپلیکیشنها و نرمافزارهای استخراج ترون
ممکن است برخی از کاربران به دنبال استخراج ترون با گوشی باشند. برای این منظور علاوه بر استفاده از وبسایتها، صرافیها و کیف پولهایی که برای استخراج ترون معرفی شدند، امکان استفاده از اپلیکیشنهای موبایلی مخصوص استخراج ترون را نیز دارید.
برخی از اپلیکیشنهای موبایلی استخراج ارز دیجیتال ترون عبارتند از:
- اپلیکیشن ماینر گیت (miner gate)
- اپلیکیشن ماین ترون (mine tron)
- و مواردی از این دست…
البته هر دو اپلیکیشن معرفی شده برای سیستم عامل اندروید هستند. شما میتوانید این اپلیکیشنها را از پلی استور دانلود کرده و با گوشی موبایل خود به استخراج ترون بپردازید. هرچند که همانطور که بارها تاکید شد، چیزی به اسم استخراج ترون وجود ندارد. این اپلیکیشنها نیز صرفاً یا استیکینگ انجام میدهند یا تبلیغاتی هستند.
نکته مهم در مورد استخراج ترون
نکته بسیار مهمی که در مورد استخراج ترون وجود دارد این است که کلاهبرداری و سوء استفاده با این عنوان بسیار زیاد شده است. در حال حاضر سایتها، پلتفرمها و اپلیکیشنهای زیادی هستند که صرفاً برای کلاهبرداری از کاربران طراحی شدهاند.
این پروژهها معمولاً با عنوان استخراج ترون شما را به سمت خود جذب میکنند، در حالی که عملاً چیزی به اسم استخراج ترون وجود ندارد. با این حساب، هر کس ادعای استخراج ترون دارد – بدون اینکه اشاره کند قرار است استیکینگ انجام دهد یا در ازای فعالیتهای تبلیغاتی به شما ترون بدهد – کلاهبردار است.
به علاوه این نکته را نیز باید در نظر داشته باشید که سود واقعی استیکینگ در شبکه ترون سالانه چیزی در حدود 5 درصد است. اگر وبسایت یا اپلیکیشنی ادعا میکند که رقمهای نجومی – مثلاً ماهانه 10 درصد! – برای استخراج یا استیکینگ ترون به شما میدهد قطعاً دروغ میگوید.
با این حال، استیکینگ ترون یک راه آسان و تقریباً کمهزینه برای کسب درآمد است. قرار نیست صرفاً بهخاطر احتمال کلاهبرداری بیخیال این روش درآمدزایی و سودآوری شوید. هرچند که ممکن است سودهای آنچنانی نداشته باشد و مزیتها و معایب خودش را هم دارد.
مزیتها و معایب استیکینگ ترون
هر چیزی در این دنیا معایب و مزیتهایی دارد. استیکینگ ترون نیز از این قضیه مستثنی نیست. در ادامه مزیتها و معایب استخراج ترون یا استیکینگ آن را معرفی میکنیم.
مزیتها
مهمترین مزیتهایی که استخراج ترون یا به عبارت درستتر استیکینگ ترون دارد عبارتند از:
- سود قابل تضمین
- استیکینگ آسان
- عدم محدودیت به اینترنت
- هزینه و آلودگی زیست محیطی کمتر
همانطور که میدانید بازار ارزهای دیجیتال بازاری بسیار پرنوسان است و ثبات ندارد. بنابراین سرمایهگذاری روی فعالیتهایی مثل استیکینگ میتواند سود قابل ضمانتتری نسبت به ترید ارزهای دیجیتال داشته باشد.
از طرفی استیکینگ ترون بسیار آسان است و حتی افراد مبتدی نیز میتوانند آن را انجام بدهند. ضمن اینکه نیاز به دستگاههای پیشرفته با توان محاسباتی بالا و گرانقیمت مثل دستگاههای استخراج بیتکوین هم ندارد. حتماً میدانید که میزان مصرف انرژی در دستگاههای استخراج بیتکوین چقدر بالاست و چقدر برای طبیعت آسیبرسان هستند.
به علاوه نکته جالب توجه در مورد استخراج ترون یا استیکینگ آن این است که شما برای این منظور الزاماً نیاز به اینترنت ندارید. کیف پولهای آفلاین هم قابلیت استیکینگ ترون را دارند. پس میتوانید هنگامی که به اینترنت دسترسی ندارید نیز از این طریق سود کسب کنید.
معایب
دو مورد از مهمترین معایبی که استخراج ترون یا به عبارت درستتر استیکینگ ترون دارد به شرح زیرند:
- دوره قفل شده (locked period)
- تاخیر در پرداختها
برای استیکینگ ترون معمولاً نیاز است یک مقدار مشخص از توکنهای trx خود را در پلتفرم قفل کنید. این دوره قفل شده (locked period) برای هر پلتفرم متفاوت است. با این حال این نکته را باید در نظر داشته باشید که ممکن است در این دوره قیمت ترون افزایش یابد. تصور کنید ترون پامپ کند ولی بخشی از ترونهای شما قفل شده باشد و شامل این افزایش قیمت نشود!
عیب دیگر این روش نیز آن است که ممکن است در پرداختها تاخیر وجود داشته باشد. البته این تاخیرها معمولاً در حد نهایتاً چند روزه هستند و مگر در موارد خاص، خیلی مشکلساز نمیشوند.
نحوه استخراج ترون (استیکینگ ترون)
اما میرسیم به بخش مهم نحوه استخراج ترون. البته استخراج که نه… استیکینگ ترون!
فرایند استیکینگ ترون بسیار ساده است. اگرچه ممکن است این فرایند در جزئیات در پلتفرمهای مختلف متفاوت باشد، اما در حالت کلی از یک روند خاص پیروی میکند. برای این منظور کافی است 4 مرحله زیر را در یک پلتفرم قابل اعتماد دنبال کنید:
مرحله اول: مقایسه پلتفرمهای استیکینگ
اولین قدم در نحوه استخراج ارز ترون این است که یک صرافی، وبسایت یا کیف پول پیدا کنید که از شبکه ترون پشتیبانی میکند. مواردی که باید در مورد انتخابتان در نظر بگیرید عبارتند از:
- اعتبار صرافی، پلتفرم یا کیف پول مورد نظر
- سهولت استفاده
- گزینههای استیکینگ
- شرایط قفل شدن یا اصطلاحاً لاک آپ (lock-up)
- کارمزدها
مرحله دوم: تامین حداقل توکن trx مورد نیاز
هر پلتفرم برای فرایند استیکینگ یک مقدار حداقل trx تعیین کرده است. به عنوان مثال این مقدار حداقل در صرافی بایننسtrx 0.1 است. قبل از شروع فرایند باید اطمینان حاصل کنید که این مقدار توکن trx را در حساب یا کیف پولتان دارید.
مرحله سوم: شروع فرایند و اعمال فیلتر و گزینهها
در مرحله سوم نحوه استخراج ارز دیجیتال ترون لازم است گزینههای استیکنیگ مورد نظر خود را انتخاب کرده یا فیلترهای مورد نظرتان را اعمال کنید. برای مثال صرافی بایننس برای استیکنیگ ترون چهار گزینه پیشنهاد کرده است.
هر یک از این گزینهها ویژگیهای خاص خودشان را دارند و شما باید بر اساس نیازتان آنها را انتخاب کنید. مثلاً ممکن است شما دوره قفل شدن را بیشتر انتخاب کنید و در نتیجه سود سالانه بیشتری را نیز در ازای استیکینگ خود دریافت کنید. توصیه میکنیم بیشتر از سودِ بالا به شرایط خودتان توجه کنید.
مرحله چهارم: ارسال تراکنش – استیکینگ – به شبکه
در نهایت پس از اینکه تنظیمات لازم را انجام دادید و از همهچیز مطمئن شدید میتوانید روی گزینه «stake» یا «send» کلیک کنید. این دو عبارت در پلتفرمهای مختلف برای نهایی شدن فرایند استیکینگ ترون استفاده میشوند. اکنون دارایی شما قفل میشود و شما آماده اعتبارسنجی در شبکه ترون و دریافت پاداش از آن هستید.
جمعبندی
اگر به دنبال کسب درآمد از طریق استخراج ترون هستید کمی صبر کنید. باید بگوییم که عبارت «استخراج ترون» عملاً از نظر تئوری اشتباه است. شبکه ترون بر اساس الگوریتم اجماع گواه اثبات سهام (pos) کار میکند. بنابراین امکان استخراج ترون یا ماینینیگ ترون وجود ندارد. اما میتوان آن را استیکینگ کرد. برای استیکینگ ترون میتوانید روشهای زیر را امتحان کنید:
- سرمایهگذاری در استخرهای نقدینگی صرافیها
- استیکینگ در کیف پولهای ارز دیجیتال
- استیکینگ در پلتفرمها و وبسایتها
البته، چند روش دیگر نیز برای دستیابی به ترون رایگان وجود دارد:
- مشاهده ویدئو، شرکت در نظر سنجی، بازی و دعوت از دوستان در وبسایتها
- بازی در پلتفرمهای پلی تو ارن (play to earn)
- استفاده از وبسایتهای فاست (faucet)
- استفاده از اپلیکیشنها و نرمافزارهای استخراج ترون
برای مشاهده نحوه دسترسی به trx یا استخراج ارز دیجیتال ترون توسط هریک از این روشها میتوانید از بخش مربوطه در مطلب فوق کمک بگیرید. اما توجه داشته باشید که هر پلتفرم، وبسایت، کیف پول یا اپلیکیشنی قابل اعتماد نیست و ممکن است کلاهبرداری باشد.
استخراج ترون میتواند یک تله برای سوء استفاده از اطلاعات یا داراییهای دیجیتال شما باشد. پس لازم است قبل از استفاده از هرکدام از موارد معرفی شده در مورد آنها تحقیق کنید.
سوالات متداول
- استخراج ترون چیست؟
استخراج ترون یا ماینینگ ترون عملاً بیمعنی است. با توجه به مکانیسم اجماع گواه اثبات سهام (pos) به کار رفته در شبکه ترون این شبکه قابلیت استیکینگ دارد نه ماینینگ!
- روشهای استخراج ترون کدامند؟
در مطلب فوق میتوانید 7 مورد از روشهای استخراج ارز دیجیتال ترون را مطالعه کنید. تعدادی از این روشها در واقع استیکینگ ترون هستند و تعدادی نیز وبسایتها، پلتفرمها یا اپلیکیشنهای تبلیغاتی هستند که در ازای برخی فعالیتها به شما ترون میدهند.
- بهترین سایت های استخراج ترون کدامند؟
بهترین سایت های استخراج ترون را میتوانید در مطلب فوق مطالعه کرده یا از مطلب همتاپی تحت همین عنوان کمک بگیرید.