معرفی بهترین نرم افزار ژورنال نویسی ترید برای ویندوز و اندروید

چکیده مطلب:

ابزارهای ژورنال‌نویسی تنوع بالایی دارند. در این مقاله با نرم‌افزار اکسل و وان نوت از مجموعه آفیس مایکروسافت آشنا می‌شوید. همچنین ابزارهای آنلاین مانند گوگل شیت و Swiset را می‌شناسید. برای اندروید هم نرم‌افزارهای ژورنال‌نویسی بسیاری طراحی شده‌اند که در اینجا شما با Leaprr و Fx Journal آشنا می‌شوید.

معرفی بهترین نرم افزار ژورنال نویسی ترید

اگر می‌خواهید ژورنال‌نویسی ترید را آغاز کنید اما هنوز نتوانسته‌اید نرم‌افزار مناسب را پیدا کنید، در این مطلب می‌توانید با انواع نرم افزار ژورنال نویسی ترید برای ویندوز و اندروید آشنا شوید. اما پیش از آن می‌توانید در مطلب «ژورنال‌نویسی چیست؟» با مفهوم و اهمیت ژورنال‌نویسی آشنا شوید و همچنین در مقاله «آموزش ژورنال‌نویسی در ۵ قدم» یاد بگیرید که چگونه یک ژورنال معاملاتی بسازید. 

در این مطلب ضمن معرفی نرم‌افزارهای مختلف، نهایتاً آن‌ها را با همدیگر مقایسه کرده و تلاش می‌کنیم تا بهترین نرم‌افزار را به شما معرفی کنیم.

بهترین نرم افزار ژورنال نویسی ترید برای ویندوز

تریدرها هنوز هم ویندوز و رایانه را به گوشی موبایل ترجیح می‌دهند. دلیلش هم روشن است: روی رایانه می‌توانند به چارت‌ها دسترسی داشته باشند و مانیتورهای متعدد برای رصد بازار را در مقابل خود ببینند. درحالی‌که گوشی موبایل با تمام پیشرفت خود محدودیت زیادی دارد و برای ترید توصیه نمی‌شود. برای همین بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تا ژورنال معاملاتی خود را هم روی کامپیوتر خود داشته باشند.

بهترین نرم افزار ژورنال نویسی ترید در ویندوز

اکسل از مجموعه آفیس

یکی از برنامه‌های متداول که برای ژورنال‌نویسی استفاده می‌شود، برنامه اکسل از مجموعه نرم‌افزارهای آفیس است. این برنامه در واقع یک برنامه صفحه گسترده است که قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیار زیادی دارد. اکسل یک نرم‌افزار آفلاین است و در نتیجه برای دسترسی به آن نیازی نیست که حتماً آنلاین باشید. همچنین با استفاده از فضای ابری، شما می‌توانید فایل اکسل ژورنال معاملاتی خودتان را همه‌جا به همراه داشته باشید.

دسترسی آسان، رایگان بودن، امکان فرمول‌نویسی و شخصی‌سازی از سری دلایلی است که اکسل را برای ژورنال‌نویسی محبوب می‌کند. همچنین شما با جستجو در اینترنت می‌توانید تمپلیت‌های فراوانی برای ژورنال معاملاتی در اکسل پیدا کنید. برای نمونه در این سایت Babypips می‌توانید یک نمونه ژورنال معاملاتی را در قالب اکسل دریافت کنید.

گوگل شیت؛ یک ژورنال آنلاین

گوگل شیت در واقع نسخه‌ای آنلاین از یک نرم‌افزار صفحه گسترده است و شباهت‌های زیادی به اکسل دارد. این برنامه هم قابلیت‌های شخصی‌سازی بسیاری دارد. نکته مهم درباره گوگل شیت این است که شما می‌توانید آن را روی گوشی خود هم داشته باشید. فقط توجه کنید که برای دسترسی به گوگل شیت باید به اینترنت وصل باشید و بدون اینترنت، دسترسی به آن ممکن نیست. البته شما می‌توانید گوگل شیت را در قالب یک فایل اکسل دانلود کنید. 

نگذار دارایی هات از دست بره

همچنین برعکس این حالت هم امکان‌پذیر است: شما می‌توانید یک فایل اکسل را هم در گوگل درایو خود بارگذاری کرده و سپس با استفاده از گوگل شیت آن را باز کنید. اینگونه می‌توانید از همه‌جا به ژورنال معاملاتی خود دسترسی داشته باشید. 

وان نوت (OneNote)

یکی دیگر از نرم‌افزارهای مجموعه آفیس مایکروسافت که می‌تواند در ژورنال‌نویسی هم کاربردی باشد، نرم‌افزار وان نوت است. با استفاده از وان نوت دست شما کاملاً باز است که ژورنال خودتان را چگونه طراحی کنید. این نرم‌افزار درست مانند یک دفترچه بی‌نهایت اما الکترونیکی است و شما می‌توانید بنابر سلیقه و سبک خودتان یک ژورنال مفصل یا مینیمال با آن بسازید. 

متاتریدر و حساب MQL5

یک راه دیگر شما برای ژورنال‌نویسی، استفاده از نرم‌افزار متاتریدر است. اغلب بروکرها از طریق این نرم‌افزار تریدهای شما را انجام می‌دهند و شما می‌توانید از طریق وصل کردن متاتریدر خود به یک حساب MQL5 جزئیات معاملات خودتان را بدون دردسر دریافت کنید. 

برنامه تحت وب Swiset

یکی دیگر از گزینه‌هایی که برای ژورنال نویسی ترید دارید، استفاده از برنامه‌های تحت وبی مانند سایت Swiset است. کافی است یک حساب کاربری در این سایت بسازید تا بتوانید یک ژورنال آنلاین داشته باشید. نکته قابل توجه این است که دسترسی به این مدل از ژورنال نویسی به راحتی روش‌های قبل نیست ولی تحلیل ژورنال در این حالت آسان‌تر است. چراکه خود برنامه با طراحی عالی به شما داده‌های لازم و نسبت‌های تحلیلی را ارائه می‌کند. همچنین شما در این سایت امکان اتصال به بروکر خود را هم دارید تا به صورت خودکار ژورنال شما تکمیل شود. استفاده از خدمات کامل این سایت نیازمند پرداخت هزینه است.

نرم افزار ژورنال نویسی ترید برای اندروید

اگر از آن دسته افرادی هستید که با گوشی خود بیشتر از رایانه ارتباط می‌گیرید، وقت آن رسیده تا دو نرم افزار هم برای ژورنال نویسی ترید در اندروید معرفی کنیم. این دو نرم افزار با همدیگر تفاوت‌هایی دارند اما در نهایت عملکردشان مشابه یکدیگر است.

معرفی بهترین نرم افزارهای ژورنال نویسی ترید در اندروید

FX Journal

نرم افزار اف‌ایکس ژورنال یک نرم افزار ساده است که هیچ پیچیدگی خاصی ندارد. شما به سادگی می‌توانید معاملات خود را وارد این نرم افزار کنید. محاسباتی مانند درصد سود و وین ریت به صورت خودکار نمایش داده می‌شوند. کار با این نرم‌افزار ساده و رایگان است.

نگذار دارایی هات از دست بره

Leaprr

نرم افزار اندرویدی دیگری که برای ژورنال نویسی ترید پیشنهاد می‌دهیم، نرم افزار Leaprr نام دارد. این نرم افزار ظاهر بهتری دارد و از نظر تجربه کاربری از نرم‌افزار قبلی پیچیده‌تر است. شما در این نرم‌افزار می‌تاند هدف تعیین کنید و مسیری که در ترید طی می‌کنید را مشاهده کنید. ظاهر بهتر در کنار رایگان بودن باعث می‌شود تا Leaprr هم گزینه مناسبی برای آن‌هایی باشد که گوشی همیشه دستشان است!

مقایسه نرم افزارهای ژورنال نویسی ترید با یکدیگر

نرم‌افزارهای ژورنال نویسی ترید ویژگی‌های مختلفی دارند. هر یک از این نرم‌افزارهایی که معرفی کرده‌ایم، مزایا و معایبی دارد. در ادامه یک جدول مقایسه برایتان قرار داده‌ایم تا خیلی آسان بتوانید یک نتیجه‌گیری از کاربردی بودن هر کدام از نرم‌افزارها داشته باشید.

 

ویژگی‌ها اکسل Sheet OneNote MQL5 Swiset Fx. Journal (Android) Leaprr (Android)
رایگان بله بله بله بله خیر بله بله
آفلاین/آنلاین آفلاین آنلاین آفلاین آنلاین آنلاین آفلاین آفلاین
امکان شخصی‌سازی دارد دارد دارد ندارد ندارد ندارد ندارد
امکان ذخیره به صورت فایل دارد دارد دارد دارد ندارد ندارد ندارد
دسترسی ویندوز ویندوز و اندروید ویندوز ویندوز ویندوز و اندروید اندروید اندروید
امکان اتصال به بروکر ندارد ندارد ندارد دارد دارد ندارد ندارد

 همانطور که می‌بینید هر نرم‌افزار ویژگی‌های منحصربه‌فرد خودش را دارد. اگر شخصی‌سازی ژورنال برایتان مطرح باشد، دو برنامه اکسل و گوگل شیت عملکرد مشابهی دارند. اگر حوصله فرمول‌نویسی ندارید و می‌خواهید همه‌چیز برایتان از پیش آماده باشد، برنامه‌های Swiset و Leaprr گزینه‌های خوبی هستند. در کل باید نگاه کنید که خودتان با چه روشی راحت‌تر هستید. 

روش سنتی ژورنال‌نویسی ترید: دفترچه معاملات

ژورنال نویسی ترید به صورت سنتی با دفترچه معاملات

در کنار تمام نرم‌افزارهایی که معرفی کردیم، یک روش سنتی هم وجود دارد که هنوز برای بسیاری از تریدرها کاربردی و محبوب است. آن هم استفاده از یک دفترچه کاغذی و فیزیکی برای ثبت معاملات است که به اصطلاح به آن ژورنال معاملاتی یا دفترچه معاملات گفته می‌شود. این روش یک مزیت مهم دارد و آن هم اینکه همه‌جا می‌تواند همراهتان باشد و کاری هم به اینترنت ندارد. مزیت دیگر آن استفاده از کاغذ و قلم است که در دنیای تکنولوژی‌زده امروز می‌تواند یک گریزگاه و استراحتی برای شما محسوب شود. 

با تتر کمر تورم رو بشکن

بااین‌حال فرقی ندارد که شما روی کاغذ معاملات خودتان را یادداشت کنید یا در یک فایل اکسل. مهم این است که بتوانید ژورنال‌نویسی را به روتین خود تبدیل کرده و به آن پایبند باشید. همچنین به صورت دوره‌ای به تحلیل داده‌هایی که وارد ژورنال کرده‌اید بپردازید. انتخاب پلتفرم و بستر ژورنال‌نویسی کاملاً سلیقه‌ای است و برای هر فردی، یک پلتفرم جذابیت خاص خودش را دارد. 

جمع‌بندی

انتخاب نرم افزار ژورنال نویسی ترید بر اساس سلیقه هر فرد متفاوت می‌شود. در این مطلب چند نرم افزار محبوب و کاربردی برای اندروید و ویندوز را معرفی کردیم تا دست شما برای ایجاد ژورنال معاملاتی خودتان باز باشد. همچنین در آخر یک مقایسه کامل از نرم‌افزارها ارائه دادیم تا جمع‌بندی و انتخاب بهترین نرم افزار ژورنال نویسی ترید برایتان ساده‌تر شود. 

اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *