چرا ۱۰ تیر تاریخ مهمی برای پرونده ریپل است؟
شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) علیه ریپل لبز (Ripple Labs) بعد از انتشار اسناد مربوط به ایمیلها و صحبتهای ویلیام هینمن (William Hinman)، به مرحله جدیدی رسیده است.
حال، قاضی آنالیسا تورس (Analisa Torres) باید وظیفه خود را انجام دهد و حکم و نتیجه این پرونده را اعلام کند. گفتنی است که اسناد هینمن نشان میدهد SEC در مقایسه با سایر ارزهای دیجیتال، بیشتر طرفدار اتریوم است.
همچنین هینمن تاکید کرده است که داراییهای دیجیتال ارائهشده بهعنوان اوراق بهادار میتوانند در نهایت به داراییهایی تبدیل شوند که اوراق بهادار نیستند. با این حال، او فقط از اتریوم بهعنوان دارایی دیجیتالی نام برده است که اوراق بهادار نیست. از طرفی، هولدرهای ریپل مدتها است که درگیر پروندهای شدهاند که در همان استدلال گنجانده میشود.
در مارس ۲۰۲۳ (اسفند ۱۴۰۱)، قاضی تورس درمورد درخواستهای ارائهشده توسط هر دو طرف برای رد شهادت کارشناسی تصمیم گرفت. با گذشت بیش از ۱۰۰ روز از این حکم، او هنوز نتیجه نهایی را اعلام نکرده است. این تاخیر بیشتر از میانگین زمانی است که قضات معمولاً برای تعیین رای نهایی خود در چنین پروندههایی صرف میکنند. به همین خاطر است که تحلیلگران باور دارند دادگاه ریپل در هر زمانی ممکن است برگزار شود.
آیا دادگاه ریپل قبل از ۱ ژوئیه (۱۰ تیر) برگزار میشود؟
بانک مرکزی آمریکا اعلام کرده است که سرویس «FedNow» در ژوئیه ۲۰۲۳ (تیر) فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. این سرویس خدمات پرداخت فوری را توسط مؤسسات مالی در سراسر ایالات متحده، در تمام ساعات شبانهروز و در کل سال تسهیل میکند.
مقاله پیشنهادی: ریپل چیست
جالب اینجا است که در بین بانکهایی که در راهاندازی آن در اول جولای (۱۰ تیر) مشارکت میکنند، سه بانک شریک ریپل وجود دارند: فیناسترا (Finastra)، ایسیآی ورلدواید (ACI Worldwide) و وولنته تکنولوژیز (Volante Technologies). از این رو، بعضی از فعالان ارزهای دیجیتال اعلام کردهاند که ممکن است دعوی حقوقی ریپل قبل از راهاندازی FedNow به اتمام برسد.
به نظر شما نتیجه دادگاه ریپل چگونه رقم خواهد خورد و چه تاثیری بر قیمت ریپل خواهد گذاشت؟ نظرات خود را در بخش کامنتها بیان کنید. |