آخرین وضعیت بازار ارزهای دیجیتال؛ توقف بیت کوین و رشد آلت کوین‌ها

بررسی وضعیت بیت کوین و آلت کوین ها | همتاپی

بیت کوین همچنان در ناحیه ۲۶،۵۰۰ دلار به حرکات نوسانی خود ادامه می‌دهد و بازارهای ارزهای دیجیتال در وضعیت آرامی به سر می‌برد. سرمایه‌گذاران نیز در انتظار جلسه روز چهارشنبه فدرال رزرو هستند تا ببینند که چه تصمیمی برای نرخ بهره اتخاذ خواهد شد. در ادامه این مطلب نگاهی بر وضعیت فعلی بازار خواهیم داشت و سناریوهای پیش رو را بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

نگذار دارایی هات از دست بره

وضعیت فعلی بازار ارزهای دیجیتال

اگرچه بیت کوین تاکنون در حفظ حمایت کلیدی خود موفق عمل کرده است، اما تا زمانی‌که قیمت آن بالاتر از سطح ۲۶،۸۰۰ بسته نشود همچنان احساسات نزولی بر بازار حاکم خواهد بود. البته نکته مثبت اینجاست که با نزدیک شدن به جلسه روز چهارشنبه فدرال رزرو، پادشاه ارزهای دیجیتال ریزش شدیدی را تجربه نکرده است.

با نزدیک شدن به این جلسه مهم، حجم معاملات بازار ارزهای دیجیتال مجدداً به زیر ۲۰ میلیارد دلار رسیده است. به عقیده ما تنها در صورتی‌که یک رالی صعودی خواهیم داشت که این رقم بتواند بالاتر از ۷۰ میلیارد دلار تثبیت شود.

ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال با افزایش ۱۰۰ میلیارد دلاری از روز جمعه، در حال حاضر به ۱.۰۶ تریلیون دلار رسیده است. اگر ارزش بازار در کوتاه‌مدت بتواند به نواحی ۱.۰۹ و ۱.۱۵ دلار برسد، سرمایه‌گذاران با اطمینان بیشتری وارد بازار خواهند شد.

قیمت بیت کوین در هفته قبل توانست حدود ۳ درصد رشد کند. این در حالی است که تون کوین (TON Coin) با رشد خیره‌کننده خود توانست در جمع ۱۰ رمز‌ارز برتر بازار قرار گیرد. این رمز‌ارز با رشد ۴۰ درصدی در هفته قبل، موفق شد ارز دیجیتال سولانا (Solana) را پشت سر بگذارد و لقب نهمین ارز دیجیتال بازار را از نظر ارزش بازار به خود اختصاص دهد.

[مطالب مرتبط: بررسی دلایل صعود ناگهانی بیت کوین؛ آیا خبری در راه است؟]

بررسی آخرین داده‌های بازار ارزهای دیجیتال

با این‌که هنوز چند روز تا جلسه روز چهارشنبه فدرال رزرو باقی مانده است، اما انتظار می‌رود نرخ بهره تغییری نکند. در زمان نگارش این مطلب، ابزار CME FedWatch (ابزاری برای نمایش انتظارات نرخ بهره) نشان می‌دهد که به احتمال ۹۸ درصد، نرخ بهره بدون تغییر باقی بماند.

نمودار انتظارات نرخ بهره، منبع: CME Group | همتاپی

نمودار انتظارات نرخ بهره، منبع: CME Group

انتظارات نرخ بهره برای جلسات دیگر نیز به شرح زیر است:

  • ۱ نوامبر (۱۰ آبان ۱۴۰۲): عدم تغییر نرخ بهره (۷۲ درصد)
  • ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر ۱۴۰۲): عدم تغییر نرخ بهره (۶۰ درصد)
  • ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن ۱۴۰۲): عدم تغییر نرخ بهره (۵۹ درصد)
  • ۲۰ مارس (۱ فروردین ۱۴۰۳): عدم تغییر نرخ بهره (۵۳ درصد)
  • ۱ می (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳): عدم تغییر نرخ بهره (۴۴ درصد)

انتظار می‌رود از جلسه ماه ژانویه، شاهد شروع کاهش نرخ بهره باشیم. علاوه بر این، چشم‌انداز فعلی نشان می‌دهد که فدرال رزرو در این جلسه یا جلسه ماه نوامبر برای آخرین بار نرخ بهره را افزایش دهد.

شاخص دلار نیز موفق شد از سطح کلیدی ۱۰۵ عبور کند. اگر این شاخص بتواند بالاتر از ناحیه ۱۰۶ بسته شود، به‌راحتی می‌تواند تا ناحیه ۱۱۵ که آخرین بار در ماه اکتبر دیده شد، صعود کند. لازم به ذکر است که تحقق این سناریو برای بازارهای ارزهای دیجیتال چندان خوشایند نخواهد بود.

نمودار شاخص دلار در تایم فریم روزانه | همتاپی

نمودار شاخص دلار در تایم فریم روزانه، منبع: تریدینگ ویو

بهترین قیمت تومانی

قیمت نفت در ماه‌های آگوست (مرداد) و سپتامبر (شهریور) به ترتیب ۷ و ۹ درصد افزایش یافت. این افزایش قیمت نفت باعث شد در آخرین داده‌های ماه آگوست شاهد افزایش تورم باشیم.

نمودار قیمت نفت در تایم فریم ۴ ساعته | همتاپی

نمودار قیمت نفت در تایم فریم ۴ ساعته؛ منبع: تریدینگ ویو

در صورتی‌که قیمت نفت بتواند روند صعودی خود را حفظ کند، داده‌های تورمی نیز همچنان رو به افزایش خواهند بود. داده‌های تورمی از این جهت اهمیت دارند که می‌توانند بر روی تصمیمات جلسات بعدی فدرال رزرو تأثیر قابل توجهی داشته باشند. در صفحه تحلیل بیت کوین می‌توانید جدیدترین پیش‌بینی‌های قیمت بیت کوین را مشاهده کنید.

چه پیش‌بینی‌هایی برای بازار ارزهای دیجیتال در هفته آینده دارید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

منبع: en.coin-turk
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *