تحلیل قیمت شیبا اینو: بررسی آینده ارز شیبا تا پایان ماه ژوئن

آینده ارز شیبا اینو | همتاپی

شیبا اینو در روز دهم ژوئن، کاهش قابل‌توجهی یافت و حتی به 0.00000543 دلار نیز رسید تا کاهش %30 را ثبت کند. بااین‌حال، خریداران از محدوده حمایتی  0.00000555 دلار، بازگشت قدرتمندی داشتند و نیمی از زیان این ارز دیجیتال را که در نصف روز ایجاد شده بود، جبران کردند.

بازگشت مجدد از سایه (دُم) بلندی که در چارت روزانه دیده شد، نشان‌دهنده فشار خرید شدید در محدوده حمایتی اشاره شده است. آیا این محدوده حمایتی می‌تواند سبب بهبود مومنتوم گاوی و افزایش هر چه بیشتر قیمت شود یا قیمت در روند نزولی قرار دارد؟ 

مقاله پیشنهادی: شیبا چیست

چارت روزانه قیمت شیبا اینو 

قیمت 0.0000055 دلار به‌عنوان ناحیه انباشت بزرگی برای خریداران محسوب می‌شود. باید توجه داشت که شکست بالاتر از خط روند نزولی، برای شروع بازگشت مهم شیبا اینو ضروری است. در مقابل نیز حجم ترید روزانه شیبا اینو، 94.5 میلیون دلار است که افزایش %22 را نشان می‌دهد. 

نمودار قیمت شیبا اینو | همتاپی

نمودار قیمت شیبا اینو، منبع: تریدینگ ویو

به‌جز رالی نزولی اخیر در بازار ارزهای دیجیتال، قیمت شیبا اینو از اواسط ژوئن، افزایش قابل‌توجهی یافته است. در روز 15 ژوئن که قیمت شیبا اینو 0.0000065 دلار بود، قیمت این میم کوین %12 افزایش یافت و  به نزدیک‌ترین مقاومت خود در محدوده قیمتی 0.00000742-$0.00000777 دلار رسید. 

بااین‌حال، این افزایش قیمت، بیشتر تحت تأثیر فشار خرید گاوها بوده است که تصمیم گرفته‌اند تا خریدهای خود را در قیمت‌های پایین‌تر انجام دهند. به هر ترتیب، افزایش ناگهانی این چنینی، چندان قابل پیش‌بینی نبوده است و در نتیجه، ممکن است قیمت SHIB، مجدداً کاهش یافته و در نهایت، رشد گاوی خود را تجربه کند. 

علاوه براین، قیمت شیبا همچنان در 0.00000742 دلار درجا می‌زند که این موضوع نشان می‌دهد، فشار فروش در این محدوده وجود دارد. 

50000 شیبا
جایزه بگیرید!
همین حالا ثبت نام کن

آیا امکان حرکت قیمت شیبا اینو به سمت $0.000008 وجود دارد؟

با افزایش عدم قطعیت‌ در بازار کریپتو، آینده ارز شیبا اینو نیز در روزهای پیش رو، چندان پرنوسان نخواهد بود و روند خنثی را به خود می‌گیرد. به‌جز این روند با ثبات، قیمت‌ها آماده رسیدن به مقاومت خط روند نزولی هستند. این مقاومت داینامیک می‌تواند سبب کاهش مجدد قیمت شیبا شود و بدین ترتیب، تریدرها پیش از ورود به پوزیشن لانگ (خرید)، منتظر شکسته شدن این خط روند باشند. 

مطالب مرتبط: شیباریوم چیست؟ نقد و بررسی کامل شبکه شیباریوم

شاخص‌های تکنیکال

میانگین متحرک همگرا واگرا: کراس اور (خط متقاطع) گاوی بین خط مک دی (آبی‌رنگ) و سیگنال (نارنجی‌رنگ) می‌تواند نشانه مومنتوم خرید بوده و به خریداران نشان دهد که حرکت به سمت خط روند بالا، مجدداً تکرار خواهد شد. 

میانگین متحرک نمایی: EMA‌های 20 و 50 روزه، به‌عنوان مقاومت داینامیک بسیار معتبری در برابر خریداران شناخته می‌شوند. 

به نظر شما ارز پرطرفدار شیبا در روزهای آینده چه روندی را در پیش می گیرد؟ حتما در بخش کامنت‌ها نظرات خود را بیان کنید.
منبع: coingape
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *