چرا باید منتظر ریزش قیمت شیبا اینو باشیم

در تاریخ 13 ژوئیه (22 تیر) و پس از اعلام رای دادگاه (پرونده ریپل) شاهد افزایش قیمت‌ها ارز های دیجیتال، از جمله توکن شیبا اینو (SHIB) بودیم. با این حال، ممکن است افزایش قیمت این توکن با ریسک همراه باشد.

در ابتدا عدم تعادل در میزان سفارشات خرید و فروش (bid-ask) توکن شیبا اینو، باعث حرکت قیمت این ارز در جهت صعودی شد، اما سپس قیمت در ناحیه اشباع خرید قرار گرفته و ممکن است منجر به ایجاد فشار فروش و حرکت قیمت در جهت نزولی شود.

تحولات اخیر بازار ارز های دیجیتال، بهبود قیمت‌ها را به دنبال داشت و میم کوین شیبا اینو که چشم انداز چالش‌برانگیزی را پیش روی خود می‌بیند نیز روندی مشابه با کل بازار را در پیش گرفت. یکی از دلایل این نگرش، داده‌های IntotheBlock بود که نشان می‌داد چگونه حجم سفارشات خرید و فروش به سمت صعودی میل کرده و عدد 6.5 درصد را نشان می‌دهد.

حجم سفارشات bid-ask، نشان دهنده رابطه بین حجم خرید و فروش، با در نظر گرفتن میزان خرید انجام شده در یک قیمت خاص است.

معمولاً بالا بودن حجم Bid به معنای تقاضای زیاد و تمایل سرمایه گذاران برای خرید یک دارایی است. بنابراین در این صورت شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.

 

مقاله پیشنهادی: شیبا چیست

اما از سوی دیگر، بالا بودن سفارشات bid بدان معناست که تریدر‌های بیشتری مایل به فروش دارایی هستند. این وضعیت کاهش قیمت را به دنبال خواهد داشت.

فروشندگان در کمین هستند

در مورد ارز شیبا اینو می‌توان گفت که میزان تقاضا بالا بوده است و همین موضوع باعث رشد 5.34 درصدی قیمت آن در طول 24 ساعت شد. علی رغم جهش قابل توجه SHIB، شرایط و تحرکات بازار حاکی از آن است که ادامه مسیر برای این میم کوین چندان هموار نیست.

یکی از دلایل مطرح شدن این موضوع، چگونگی بروز نتایج منفی و نزولی پس از انجام تعدادی از تراکنش‌های بزرگ است. اما آیا میزان تقاضا بیشتر از فشار فروش بوده است؟

طبق نمودار روزانه قیمت دلاری شیبا اینو (SHIB/USD)، تقاضای موجود در سطح 0.0000071 دلار نتوانست باعث از بین رفتن سفارشات فروش در سطح 0.0000077 دلار شود.

حتی با وجود اینکه اندیکاتور بولینگرباند (bollingerBands)، نشان دهنده کاهش شدت نوسانات شیبا اینو است، لمس باند بالایی این اندیکاتور توسط قیمت، می‌تواند کاهش ارزش SHIB را به دنبال داشته باشد.

براساس این دلایل باید گفت توکن شیبا اینو در محدوده اشباع خرید قرار دارد. همین عامل می‌تواند باعث افت قیمت از سطح 0.0000078 دلار شود.

با بررسی شاخص همگرایی و واگرایی خطوط میانگین متحرک یا همان MACD، می‌بینیم که خطوط متحرک آبی و نارنجی بسیار نزدیک به هم حرکت می‌کنند و این یعنی نبرد خریداران و فروشندگان برای تغییر جهت حرکت این شاخص همچنان ادامه دارد.

با این حال، قدرت فروشندگان تنها کمی بیشتر از خریداران بوده است، در نتیجه احتمال ریزش شدید قیمت شیبا اینو تقریباً بعید است.

نمودار یک روزه قیمت شیبا | همتاپی

جریان بازار تحت کنترل خرس‌ها

مشاهده و بررسی داده‌های درون زنجیره سانتیمنت (Santiment) حاکی از افزایش نرخ ورودی شیبا اینو به صرافی‌ها تا 122.26 میلیارد است. این شاخص نشان دهنده تعداد توکن‌هایی است که به صرافی‌ها واریز شده اند. اغلب اوقات افزایش این عدد این شاخص، به معنی تمایل زیاد کاربران برای فروش است.

در طرف مقابل اما نرخ خروجی شیبا اینو از صرافی‌ها برابر با 59.55 میلیارد است. برخلاف شاخص قبلی، نرخ خروجی نشان دهنده تعداد توکنی است که از صرافی‌ها خراج شده است تا به کیف‌پول‌های سرد یا کیف‌پول‌های حضانتی شخصی واریز شوند.

افزایش این شاخص یعنی انگیزه و تمایل هولدر ها برای نگهداری شیبا اینو برای بلند مدت، افزایش یافته است.

از تفاومت میزان ورودی و خروجی در صرافی‌ها نیز می‌توان نتیجه گرفت که شیبا اینو به زودی فشار فروش بیشتری را متحمل خواهد شد.

نمودار میزان ورود و خروج شیبا اینو به صرافی‌ها | همتاپی

توصیه می‌کنیم برای پیگیری آخرین تحلیل‌های شیبا به صفحه تحلیل و پیش بینی شیبا سر بزنید.

منبع: ambcrypto
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *