آموزش تریدینگ ویو (Tradingview)
تریدینگ ویو (Tradingview) یکی از بهترین پلتفرمها و شاید برترینشان برای رصد و تحلیل تکنیکال ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی است. شما برای اینکه بتوانید در بازارهای مالی مختلف، از فارکس و سهام گرفته تا شاخصها و ارزهای دیجیتال فعالیت کنید، نیاز به پلتفرمی دارید که نمودارهای قیمتی این نمادها را بهصورت تخصصی و آنلاین ارائه دهد، ابزارهای تحلیل تکنیکال حرفهای و پیشرفته را در اختیارتان قرار داده و اخبار، سیگنالهای معاملاتی و گپوگفتهای مرتبط با بازارهای مالی را نیز پوشش دهد. تریدینگ ویو، دقیقاً همان پلتفرمی است که میتواند همه این امکانات را یکجا و به بهترین شکل در اختیارتان قرار دهد.
در ادامه این مقاله از همتاپی، قصد داریم پس از مروری کلی بر تریدینگ ویو، ابزارها و امکانات این سایت را بررسی کرده و سپس موبهموی آنها را آموزش دهیم. اگر از فعالان بازارهای مالی و خصوصاً ارز دیجیتال هستید یا دستِ کم تمایل به سرمایهگذاری در این بازارها دارید، توصیه میکنیم این مطلب را از دست ندهید.
تریدینگ ویو (Tradingview) چیست؟
تریدینگ ویو (Tradingview) پلتفرمی حرفهای برای رصد، بررسی و تحلیل تکنیکال نمادهای معاملاتی مختلف است. این بستر، از بازارهای مالی متنوعی، از فارکس و سهام و شاخصها گرفته تا قراردادهای مابهالتفاوت (CFDها) و ارزهای دیجیتال را پشتیبانی میکند. جالب است بدانید که بااستفاده از این پلتفرم، امکان رصد نمادهای معاملاتی بازارهای داخلی نظیر بورس اوراق بهادار ایران نیز فراهم شده است.
تریدینگ ویو، شاید حرفهایترین و بهترین پلتفرم برای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی باشد. این پلتفرم طیف گستردهای از ابزارهای تحلیلی را ارائه میدهد که پلتفرمهای بزرگ و معتبری همچون متاتریدرهای ۴ و ۵ نیز به پای آن نمیرسند. پلتفرمی که برای ارائه نمودارهای قیمتی و ابزارهای تحلیل تکنیکال، بهصورت متنباز توسط سایر پلتفرمهای مبادلاتی و بروکرها نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
ابزارها و امکانات تریدینگ ویو از قرارِ زیر هستند:
- نمودارهای قیمتی
- ابزارهای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی
- تقویمهای اقتصادی و رویدادهای بازارهای مالی
- اخبار، سینگالهای معاملاتی و تعاملات جامعه کاربری
با این پیشزمینه از تریدینگ ویو، اکنون ببینیم که چطور میتوان به وبسایت این پلتفرم دسترسی پیدا کرد یا آن را روی گوشیهای تلفن همراه هوشمند نصب کرد؟!
نحوه دسترسی به وبسایت تریدینگ ویو
برای دسترسی به وبسایت تریدینگ ویو کافی است عنوان فارسی یا انگلیسی آن را در گوگل سرچ کرده و وارد نخستین لینیک شوید که برایتان نمایش داده میشود. لینک مستقیم دسترسی به وبسایت تریدینگ ویو نیز به نشانی www.tradingview.com است:
لینک دانلود تریدینگ ویو
برای دانلود اپلیکیشن موبایلی و نرمافزار دسکتاپی تریدینگ ویو نیز کافی است از لینکهای زیر استفاده کنید:
- اپلیکیشن موبایلی تریدینگ ویو برای آیاواس (iOS)
- اپلیکیشن موبایلی تریدینگ ویو برای اندروید (Android)
- نرمافزار دسکتاپی تریدینگ ویو برای سیستمعامل ویندوز (Windows)
- نرمافزار دسکتاپی تریدینگ ویو برای سیستمعامل مک اواس (mac OS)
- نرمافزار دسکتاپی تریدینگ ویو برای سیستمعامل لینوکس (Linux)
کافی است از طریق نشانی بالا وارد وبسایت شده و ثبتنام کنید و بهصورت رایگان از ابزارهای تریدینگ ویو استفاده کنید، یا نرمافزار و اپلیکیشن موبایلی آن را دانلود کرده و برای تحلیل تکنیکال از آن بهره ببرید.
ثبتنام در تریدینگ ویو
برای ثبتنام در تریدینگ ویو کافی است وارد وبسایت این پلتفرم شده و از طریق نوار ابزار بالای صفحه، گوشه سمت راست روی دکمه Get Started کلیک کنید. وارد صفحهای میشوید که قابلیت Sign Up را برای شما بهصورت رایگان فراهم کرده است.
برای ثبتنام میتوانید از طرق مختلف، نظیر اکانت گوگل، فیسبوک، پلتفرم ایکس – توییتر سابق – یا غیره اقدام کنید که معمولترین روش همان استفاده از اکانت گوگل یا جیمیل است. آدرس جیمیل خود را وارد کرده و یک پسورد برای خودتان انتخاب میکنید و تمام!
آموزش بخشهای مختلف تریدینگ ویو (Trading View)
برای شروع آموزش تریدینگ ویو (Trading View)، ابتدا بد نیست ببینیم که این پلتفرم از چه بخشهایی تشکیل شده است تا بعد در مورد هریک از بخشها بیشتر صحبت کنیم.
بخشهای مختلف و ابزارها و امکانات تریدینگ ویو عبارتند از:
- محصولات (Products)
- جامعه کاربری (Community)
- بازارهای مالی (Markets)
- اخبار (News)
- و غیره…
محصولات (Products)
در بخش محصولات تریدینگ ویو ابزارها و امکانات مختلفی ارائه شدهاند که عمدهترین کاربرد را بین مشترکین این پلتفرم دارند. در تصویر زیر میتوانید این منو و جزئیات آن را مشاهده کنید:
همانطور که مشاهده میکنید، بخش محصولات از زیرمجموعههای زیر تشکیل شده است:
- سوپرچارتها (Supercharts) – که همان نمودارهای قیمتی هستند
- اسکرینرها (Screeners) – که به شما کمک میکند با یک سرچ ساده هر نمادی را پیدا کنید
- تقویمها (Calendars) – که کلیه رویدادهای مهم اقتصادی و مرتبط با بازارهای مالی را نمایش میدهد
- گزینهها (Options) – که برای ایجاد استراتژیهای شخصیسازیشده و مختص نسخه بتا است
- جریان اخبار (News Flow) – که مربوط به خبرهای داغ و تأثیرگذار بازارهای مالی است
در بخشهای آتی، نحوه کار با سه بخش اصلی سوپرچارتها، اسکرینرها و تقویمهای اقتصادی را باهم کار خواهیم کرد.
جامعه کاربری یا کامیونیتی (Community)
یکی از مهمترین بخشهایی که در پلتفرم تریدینگ ویو وجود دارد و میتواند بینشها، سیگنالهای معاملاتی یا تحلیلهای کاربران بازار را در اختیار شما قرار داده و امکان تعامل با سایر فعالان بازارهای مالی را برایتان فراهم کند، بخش جامعه کاربری یا کامیونیتی این وبسایت است:
این بخش، از زیرمجموعههای زیر تشکیل شده است:
- جهش (The Leap) – رقابت با سایر کاربران برای دستیابی به جایزه ۲۵هزار دلاری!
- دید کلی (Overview) – که به شما کمک میکند کل اطلاعات جامعه تریدینگ ویو را یکجا ببینید
- ایدههای معاملهگری (Trade Ideas) – که ایدهها، تحلیلها و سیگنالهای معاملاتی را منتشر میکند
- ایدههای آموزشی (Educational Ideas) – که درست مثل یک آکادمی تحلیل و معاملهگری را به شما میآموزد
- اسکریپتها (Scripts) – که در آن میتوانید پیچیدهترین محاسبات و تکنیکها را خیلی سریع و ساده استفاده کنید
در بخشهای بعدی، تنها بخش ایدههای معاملهگری را آموزش خواهیم داد که شما میتوانید بهراحتی آن را به سایر بخشهای این منو نیز بسط داده و از آنها هم استفاده کنید.
بازارهای مالی (Markets)
در بخش بازارها، همانطور که میتوانید حدس بزنید، شما میتوانید بازار مالی موردنظر خو را پیدا کرده و نمادهای معاملاتی مختلف قابل خریدوفروش در آن را رصد و تحلیل کنید:
بهعنوان مثال، در تصویر بالا بازار انتخابی ما بازار ارزهای دیجیتال یا کریپتو (Crypto) بوده است. همانطور که در تصویر نیز قابلمشاهده است، در سمت چپ پنجره باز شده ارزهای دیجیتال پرکاربرد و محبوب بازار لیست شدهاند که شامل بیت کوین (BTC)، اتریوم (ETH)، تتر (USDT) و… هستند.
در بخش میانی پنجره، انواع نمودارهای قابل استفاده برای بازار کریپتو و همینطور انواع دستهبندی ارزهای دیجیتال آمده است. نمودارهایی که میتوانید در این بخش استفاده کنید عبارتند از:
- نمودارهای قیمتی کلی (Overview)
- نمودارهای ارزش بازار (Market cap charts)
- نمودارهای دامنه تسلط یا دامیننس (Dominance chart)
در مورد انواع دستهبندی ارزهای دیجیتال نیز میتوانید از فیلترهای زیر در این بخش استفاده کنید:
- کلیه کوینها (Allt Coins)
- کوینهای دیفای (DeFi Coins)
- ارزهایی با بیشترین ارزش قفلشده (Most Value Locked)
- برندهترین ارزهای دیجیتال (Top Gainers)
- بازندهترین ارزهای دیجیتال (Top Losers)
- کوینهای با بیشترین ارزش بازار (Large Cap)
- کوینهای با بیشترین حجم معاملات (Most Traded)
- و مواردی از این دست…
کافی است بر اساس نیازی که دارید، یکی از گزینههای بالا را انتخاب کنید تا ارزها دیجیتال آن دستهبندی را بر اساس بالاترین تا پایینترین برایتان نمایش داد. بهعنوان مثال، وقتی کوینهای با بیشترین ارزش بازار (Large Cap) را انتخاب میکنیم تریدینگ ویو لیست زیر را برایمان فعال میکند:
مشاهده میکنید که ارزهای دیجیتال، بر اساس ارزش بازارشان مرتب شدهاند و بهراحتی میتوانید آنها را از نظر این معیار رصد و بررسی کنید.
اخبار (News)
اگرچه سایتها و پلتفرمهای متعددی برای دسترسی به اخبار بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال وجود دارد، اما شما میتوانید مهمترین و تأثیرگذارترین خبرهای جهان را در تریدینگ ویو نیز داشته باشید:
کافی است نوع خبری که مد نظر دارید را انتخاب کنید:
- کل اخبار (Overview)
- بازارهای مالی (Markets)
- اخبار اقصی نقاط دنیا (World)
- فعالیتهای مشارکتی (Corporate Activity)
- خبرهای تحلیلی پیرامون بازارهای مالی (Analysis)
- و اخبار ارائهدهندههای بزرگ (Top Providers)
بهعنوان مثال، برای مطالعه جدیدترین و مهمترین خبرهای دنیا پیرامون ارزهای دیجیتال کافی است مطابق تصویر بالا روی News کلیک کرده، گزینه Markets را انتخاب کرده و سپس Crypto را انتخاب کنید.
اما اکنون برویم سراغ مهمترین بخش آموزش تریدینگ ویو، که مربوط به نمودارهای قیمتی، رصد بازار و تحلیل تکنیکال نمادهای معاملاتی و ارزهای دیجیتال است.
آموزش تحلیل تکنیکال و نمودارها (Supercharts) در تریدینگ ویو
برای ورود به بخش نمودارهای قیمتی، به منظور بررسی قیمت نمادهای معاملاتی مختلف، شناسایی روندهای حاکم بر بازار یا تحلیل تکنیکال، کافی است از همان نوار ابزار بالای صفحه روی Products کلیک کرده و Supercharts را انتخاب کنید:
مطابق تصویر بالا، وارد یک محیط نموداری خواهید شد که در ادامه، همه بخشهای آن و نحوه استفاده از هریک را آموزش خواهیم داد.
انتخاب نماد معاملاتی
اولین کاری که باید انجام دهید، انتخاب نماد معاملاتی یا ارز دیجیتالی است که قصد دارید قیمت آن را رصد کرده یا آن را با استفاده از ابزارهای موجود در پلتفرم تریدینگ ویو تحلیل فنی کنید. برای این منظور، کافی است روی نماد معاملاتی که بهصورت پیشفرض در گوشه سمت راست تصویر فعل است ضربه بزنید تا صفحهای به شکل زیر برایتان فعال شود:
اکنون کافی است بخشی از عنوان نماد معاملاتی موردنظر را سرچ کرده یا از طریق منوی موجود، نوع بازار موردنظرتان را مشخص کنید. در مثال بالا، انتخاب ما ارز دیجیتال شیبا اینو بوده است که با سرچ SHIB آن را انتخاب میکنیم. اگر قرار بود از طریق بازار این نماد را پیدا کنیم باید Crypto را انتخاب کرده و در آن دنبال شیبا اینو میگشتیم.
انتخاب تایم فریم نمودار
در مرحله دوم، شما باید تایم فریمی (Time Frame) که برای نمودار موردنظر میخواهید را انتخاب کنید. تایم فریمها به شکل زیر انتخاب شده و از یک ثانیه تا یک سال قابلتنظیم هستند. کافی است طبق تصویر زیر روی M کلیک کرده و تایم فریم موردنظرتان را انتخاب کنید. اینکه چه تایم فریمی را باید انتخاب کنید، به نوع تحلیل و استراتژی معاملاتی شما مربوط میشود.
انتخاب نوع نمودار
در مرحله سوم شما این قابلیت را دارید که نمودار قیمتی خود را به انواع و اقسام مختلف در دسترس داشته باشید. دو حالت مرسوم برای نمودارهای قیمتی که استفاده میشوند، نمودارهای:
- خطی (Linear)
- کندل یا شمعی (Candles)
هستند. برای انتخاب نوع نمودار کافی است روی آیکون آن کلیک کرده و نوع نمودار مدنظرتان را فعال کنید:
در تصویر بالا، نصفه سمت چپ نمودار از نوع خطی و نصفه سمت راست آن از نوع شمعی است. توجه داشته باشید که برای تحلیل تکنیکال اغلب از نوع کندل یا شمعی استفاده میشود که اطلاعات جامعتری را در مورد قیمتهای بالا و پایین در اختیار کاربران قرار میدهد.
فعالسازی اندیکاتورهای تکنیکال
یکی از مهمترین ابزارها برای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی، اندیکاتورها (Indicators) هستند. شما میتوانید با کلیک روی دکمه Indicators در بالای نمودار قیمتی تریدینگ ویو، به داشبوردی از بهترین، پیشرفتهترین و کاملترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی دسترسی داشته باشید:
بهعنوان مثال، فرض کنید میخواهیم اندیکاتور میانگین بازه حقیقی (ATR) را در تریدینگ ویو فعال کنیم. کافی است عبارت ATR را سرچ کرده و گزینه Average True Range را انتخاب کنیم:
مطابق تصویر بالا، اندیکاتور موردنظر که درواقع یک اسیلاتور (Oscillator) است فعال میشود و با دوبار کلیککردن روی خط روند آن میتوانید مثل تصویر به پنجره تنظیمات اندیکاتور نیز دسترسی داشته باشید.
فعالسازی هشدار
جالب است بدانید که در پلتفرم تریدینگ ویو، این امکان در اختیار شما قرار داده شده است که برای تغییرات قیمتی ارزهای دیجیتال مختلف هشدار تنظیم کنید. کافی است طبق تصویر زیر، روی Alerts کلیک کرده و در پنجره باز شده اطلاعات موردنظرتان را وارد کنید:
اطلاعاتی که وارد میکنید به شرح زیر هستند:
- نماد معاملاتی (Symbol) – که همان عنوان ارز دیجیتال موردنظرتان است
- شرایط هشدار (Conditions) – که قیمت است یا حجم و اینکه قبل از آن باشد یا بعد از آن یا …
- تریگر (Trigger) – که مشخص میکنید همیشه این هشدار را بدهد یا فقط یکبار!
- تاریخ انقضا (Expiration) – که در آن هشدار موردنظر غیرفعال میشود
- نام هشدار (Alert Name) – که اختیاری است
- پیغام (Massage) – که اختیاری است
به این ترتیب هشدار موردنظر شما فعال میشود.
افزودن و مقایسه نماد معاملاتی دیگر
از منوی بالای صفحه فقط دو گزینه افزودن نماد معاملاتی (Add or Compare Symbol) و بازبینی (Replay) باقی ماند که گزینه نخست مربوط به افزودن یک نماد معاملاتی دیگر برای مقایسه با نماد فعلی است و گزینه دوم نیز قابلیت این را به شما میدهد که نوسانات و نحوه تغییرات قیمتی در یک بازه زمانی خاص را مجدداً بازبینی کنید:
بهعنوان مثال در تصویر بالا، با افزودن ارز دیجیتال اتریوم (ETH) میتوانید روندهای قیمتی دو توکن شیبا اینو و اتر را با هم مقایسه کنید.
استفاده از ابزارهای ترسیمی برای تحلیل
در تحلیل تکنیکال، شما به احتمال زیاد به ابزارهای ترسیمی نیاز خواهید داشت. بهعنوان مثال، زمانی که قصد دارید سطوح حمایت و مقاومت (Support and Resistance Levels) را ترسیم کنید، باید از خط کش استفاده کنید. یا ممکن است نیاز به ترسیم اشکال هندسی، فضاهای رنگی و امثال آنها داشته باشید.
کلیه این ابزارها، در داشبورد سمت چپ تریدینگ ویو در اختیار شما قرار گرفتهاند و طبق تصویر بالا عبارتند از:
- نشانگرها
- سطوح و روندها
- ابزارهای فیبوناچی
- الگوهای نموداری
- ابزار محاسبه و تخمین
- اشکال هندسی چندوجهی
- باکس توضیحات
- آیکون و ایموجی
- اندازهگیری
- بزرگنمایی
در انتهای داشبورد نیز یک آیکون چشم تعبیه شده است که با استفاده از آن میتوانید تحلیلهای صورت گرفته و کلیه ترسیمات خود را هاید (Hide) یا پنهان کرده یا فعال کنید.
تنظیم بازه زمانی نمودار
در مرحله بعدی، شما میتوانید بازه زمانی نمودار را برای خودتان شخصیسازی کنید. کافی است از نوار پایین صفحه بازههای زمانی یک روزه الی یا پنج ساله را انتخاب کنید یا اینکه با کلیک روی آیکون تقویم، به صورت تصویر زیر تاریخهای موردنظرتان برای شروع و پایان نمودار را مشخص کنید:
توجه داشته باشید که در صورت کلیک روی All نمودار قیمتی برای کل طول عمر نماد معاملاتی موردنظر از زمان راهاندازی آن نمایش داده خواهد شد.
واچلیست (Watch List)
وبساست تریدینگ ویو دارای یک واچ لیست (Watch List) برای هر کاربر است. شما در این واچ لیست میتوانید لیست ارزهای دیجیتال یا نمادهای معاملاتی که اخیراً بررسی و تحلیل کردهاید را مشاهده کنید:
کافی است در داشبورد سمت راست صفحه، روی آیکون واچ لیست کلیک کنید تا مطابق تصویر بالا لیست ارزهای دیجیتال و نمادهایی که رصد کردهاید را ببینید. این بخش، شامل اطلاعات گستردهای است که با اسکرولکردن در فیلد مربوطه میتوانید آنها را مشاهده کنید.
هشدارها (Alerts)
در بخشهای قبلی، آموزش دادیم که چطور میتوانید در ترینیک ویو برای نمادهای معاملاتی و ارزهای دیجیتال مختلف هشدار فعال کنید. کلیه هشدارهایی که فعال کردهاید، در بخش هشدارها جمع میشوند و از این قسمت میتوانید آنها را مدیریت و درصورت نیاز غیرفعال کنید:
به این ترتیب، آموزش تحلیل تکنیکال در تریدینگ ویو و استفاده از نمودارهای قیمتی به اتمام میرسد. اکنون ببینیم که سایر ابزارهای این وبسایت چگونه استفاده میشوند؟!
آموزش اسکرینر (Screener) در تریدینگ ویو
برای ورود به بخش اسکرینر، به منظور پیداکردن و بررسی نمادهای معاملاتی مختلف، کافی است از همان نوار ابزار بالای صفحه روی Products کلیک کرده و Screener را انتخاب کنید. شما در بازار کریپتو در این بخش، هم میتوانید کوینها و توکنها را با انتخاب Coins بررسی کنید و هم با انتخاب Pairs سراغ جفت ارزهای دیجیتالی بروید که در تریدینگ ویو لیست شده و قابل دسترسیاند.
اکنون کافی است هر معیاری که مد نظر دارید را از گزینههای تعبیهشده انتخاب کنید تا کوینها و توکنها را بر اساس آن معیار مرتبشده تحویل بگیرید!
مثلاً در تصویر بالا ارزهای دیجیتالی که ارزش بازارشان بالاتر از ۱۰میلیارد دلار آمریکا است فهرست شدهاند و ترتیب آنها نیز از بالا به پایین بر اساس مقدار ارزش بازارشان است.
آموزش تقویمخوانی (Calendars) در تریدینگ ویو
در بخشهایی ابتدایی مقاله اشاره کردیم که یکی از مهمترین ابزارها و امکانات تریدینگ ویو، برخورداری از تقویمهای اقتصادی و رویدادهای بازارهای مالی است. نکتهای که وجود دارد این است که صرف تسلط بر تحلیل تکنیکال نمیتواند تضمینکننده سودآوری و موفقیت شما در بازارهای مالی باشد.
به ویژه دو بازار فارکس و ارزهای دیجیتال، به شدت به رویدادها و دادههای اقتصادی مهم نیز واکنش نشان میدهند و از این رو، شما باد به تحلیل فاندامنتال نیز تسلط داشته باشید.
بخش مهمی از تحلیل فاندامنتال هم جدای از اخبار، دادههای اقتصادی و رویدادها هستند که در تقویم تریدینگ ویو میتوانید آنها را مشاهده و مطالعه کنید:
اگر صرفاً روی بازار ارزهای دیجیتال کار میکنید، احتمالاً فقط کافی است از بخش دادههای اقتصادی (Economics) استفاده کنید. اما برای فعالیت در سایر بازارهای مالی نظیر سهام میتوانید از سه بخش دیگر نیز بهره ببرید:
- درآمدها و شرکتهای در شرف درآمد بر اساس EPS (Earnings)
- شرکتهای در شرف درآمد بر اساس Revenue (Revenue)
- سود سهامها و غیره… (Dividends)
از طریق تقویمهای بالای صفحه نیز میتوانید تاریخ موردنظرتان را مشخص کرده و از دادههای مختص آن تاریخ استفاده کنید.
ایدههای ترید و آموزش در کامیونیتی تریدینگ ویو
اگر جزو تریدرها یا سرمایهگذاران مبتدی و تازهکار بازارهای مالی و ارزهای دیجیتال باشید، دو نیاز مهم خواهید داشت:
- نیاز به سیگنالهای معاملاتی
- نیاز به مطالب آموزشی که برای تحلیل و چه ترید
اینکه یکسری از کاربان حرفهای تریدینگ ویو، از تحلیلگرهای بازار گرفته تا معاملهگران و استراتژیستها، طیف گستردهای از مطالب آموزشی را در این پلتفرم به اشتراک میگذارند و شما میتوانید هم از آنها سیگنال گرفته و هم یاد بگیرید، خیلی ارزشمند است.
آیا تریدینگ ویو پولی است؟!
یکی از مهمترین سوالاتی که برای کاربران پیش میآید این است که آیا تریدینگ ویو پولی است؟! یا میتوان از خدمات و امکانات این پلتفرم بهصورت رایگان نیز استفاده کرد؟
در پاسخ باید بگوییم که استفاده از عمده خدمات و امکانات تریدینگ ویو رایگان است و نیازی به خرید اشتراک نیست. اما با اکانت رایگان یکسری محدودیتها را خواهید داشت و نمیتوانید از همه ابزارهای پلتفرم بهره ببرید!
در حالت کلی، چهار نوع حساب کاربری برای مشترکین تریدینگ ویو در نظر گرفته شده است:
نوع اکانت | هزینه خرید اشتراک (ماهانه) | امکانات |
رایگان (Basic) | – | قابلیت فعالسازی یک چارت
قابلیت فعالسازی ۵ اندیکاتور در هر چارت قابلیت فعالسازی ۲ هشدار قیمت قابلیت فعالسازی ۲ هشدار تکنیکال دارای تبلیغات اینترنتی! |
ضروری (Essential) | ۱۲.۹۵ دلار | قابلیت فعالسازی ۲ چارت
قابلیت فعالسازی ۵ اندیکاتور در هر چارت قابلیت فعالسازی ۲۰ هشدار قیمت قابلیت فعالسازی ۲۰ هشدار تکنیکال بدون تبلیغات اینترنتی |
پلاس (Plus) | ۲۴.۹۵ دلار | قابلیت فعالسازی ۴ چارت
قابلیت فعالسازی ۱۰ اندیکاتور در هر چارت قابلیت فعالسازی ۱۰۰ هشدار قیمت قابلیت فعالسازی ۱۰۰ هشدار تکنیکال بدون تبلیغات اینترنتی |
پرمیوم (Premium) | ۴۹.۹۵ دلار | قابلیت فعالسازی ۸ چارت
قابلیت فعالسازی ۲۵ اندیکاتور در هر چارت قابلیت فعالسازی ۴۰۰ هشدار قیمت قابلیت فعالسازی ۴۰۰ هشدار تکنیکال بدون تبلیغات اینترنتی |
البته دو نوع حساب کاربری حرفهای یا اکسپرت (Expert) و اولتیمیت (Ultimate) نیز وجود دارند که بیشتر برای سازمانها، شرکتهای تحلیل و معامله و یا کاربران رده اول دنیا استفاده میشوند.
جمعبندی
تریدینگ ویو (Tradingview) پلتفرمی حرفهای برای رصد، بررسی و تحلیل تکنیکال نمادهای معاملاتی مختلف است. این بستر، از بازارهای مالی متنوعی، از فارکس و سهام و شاخصها گرفته تا قراردادهای مابهالتفاوت (CFDها) و ارزهای دیجیتال را پشتیبانی میکند. جالب است بدانید که بااستفاده از این پلتفرم، امکان رصد نمادهای معاملاتی بازارهای داخلی نظیر بورس اوراق بهادار ایران نیز فراهم شده است.
ابزارها و امکانات تریدینگ ویو از قرارِ زیر هستند:
- نمودارهای قیمتی
- ابزارهای تحلیل تکنیکال بازارهای مالی
- تقویمهای اقتصادی و رویدادهای بازارهای مالی
- اخبار، سینگالهای معاملاتی و تعاملات جامعه کاربری
کافی است بر اساس آنچه که در متن آموزش داده شده وارد وبسایت این پلتفرم شده یا برنامههای دسکتاپی و موبایل آن را دانلود و نصب کنید و سپس طبق آموزههایی که در متن آمده است از ابزارهای متنوع آن برای رصد نمادهای معاملاتی مختلف، یادگیری، دریافت سیگنالهای معاملاتی یا تحلیلهای تکنیکال و حتی فاندامنتال استفاده کنید.