افزایش عرضه تتر پس از ۳ ماه کاهش، نشانهای از بهبود روند بازار است؟

شدت بازار خرسی، تمام داراییهای دیجیتال را تحت تاثیر قرار داد. با این حال پس از ۳ ماه کاهش مداوم عرضه تتر، اخیرا موجودی تتر در حال افزایش است، آیا افزایش عرضه تتر در گردش، میتواند نشانهای از بازیابی بازار باشد.
پس از سه ماه رکود مداوم در موجودی تتر، عرضه آن دوباره شروع به افزایش کرده است. به زعم برخی از تحلیلگران این روند میتواند نشانهای از بهبود بالقوه بازار باشد.
اولین عرضه تتر طی سه ماه گذشته در تاریخ ۲۹ جولای (7 مرداد) صورت گرفت. تاکنون عرضه تتر طی چهار مرحله و تا تاریخ ۲ آگوست (11 مرداد) برگزار شده است. بدین ترتیب ارزش بازار بزرگترین استیبل کوین جهان ۰.۷ درصد افزایش یافته است، که سهم پول نقد از سایر داراییهای کمتر و حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است، با این حال هر چند افزایش اخیر، درصد بسیار بالایی محسوب نمیشود ولی کارشناسان صنعت ارزهای دیجیتال بر این باورند که این تغییر برای بازار پیامد صعودی خواهد داشت.
ورود سرمایه جدید به تتر (USDT)
گابور گورباکس (Gabor Gurbacs)، مسئول مدیریت داراییهای دیجیتال شرکت وان اک (Van Eck)، در این باره گفت: تزریق سرمایهگذاری جدید به تتر، یا به معنای سرمایهگذاری جدید است و یا میتواند به معنای بازگشت سرمایه قدیمی به فضای بازار ارزهای دیجیتال باشد. در هر صورت، این اتفاق یک معادله برد-برد است.
گابوس توضیحات بیشتر را طی توییتی منتشر کرد، و افزود:
ارزش بازار تتر (USDT) در چهار روز گذشته ۳۵۰ میلیون دلار افزایش داشته است. بنابراین پول نقد تزریق شده به فضای استیبل کوین ممکن است بخاطر سرمایهگذاری جدیدی باشد که باعث رشد بازار میشود. اگر به دلیل بازگشت سرمایهگذاری خارج شده از بازار نیز باشد، نشان دهنده بازگشت پول از طریق سرمایه گذاران با تجربه و افزایش اعتماد به بازار است.
ارزش بازار تتر در حال حاضر بیش از ۶۶.۳ میلیارد دلار است. موجودی تتر در ماه می سال جاری و قبل از وقوع بازار خرسی به ۸۳ میلیارد دلار رسیده بود.
دامیننس تتر در حال کاهش است
دامیننس تتر پس از رسیدن به تسلط ۹۰ درصدی در بازار، در چند سال گذشته به میزان قابل توجهی کاهش یافته و هم اکنون به حدود ۴۵ درصد رسیده است. سقوط بازار در سال ۲۰۲۲ شرایط بازار استیبل کوینها را تغییر داد و باعث تقویت رقبای تتر شد، برای مثال با کاهش سهم بازار تتر سهم بازار یو اس دی سرکل (USDC) رشد بیشتری را تجربه کرد.
بایننس یو اس دی (BUSD)، نیز بعنوان سومین استیبل کوین بزرگ، توانسته است سهم بازار خود را در چند سال اخیر ۷۵۰ درصد افزایش دهد. لازم بذکر است یکی از دلایل جابجایی سهم بازار استیبل کوینها، بروز اقدامات بالقوه نظارتی درباره یک استیبل کوین خاص است و این اقدام باعث جابجایی دارایی از استیبل کوین مورد نظر به سایر رقبا خواهد شد.
روند بازار رو به رشد استیبل کوینها همچنین نشان میدهد، که بخش قابل توجهی از پول فیات که از بازار ارزهای دیجیتال خارج شده است هنوز بصورت داراییهایی غیر از ارز دیجیتال نگهداری میشود. این استدلال با نظر مدیر عامل بایننس کاملا مطابقت دارد، ژائو معتقد است اگر سرمایهگذاران بخواهند از ارزهای دیجیتال خارج شوند، لزوماً استیبل کوین نگه نمیدارند.
ترجمه و جمعآوری: تیم خرید و فروش تتر صرافی ارز دیجیتال همتاپی