افزایش قابل توجه حجم تراکنش‌های بیت کوین؛ چه تاثیری بر قیمت بیت کوین خواهد داشت؟

پیش بینی آینده بیت کوین | همتاپی

علی رغم افزایش قیمت بیت کوین در ماه‌های اخیر، میزان درآمد ماینرها از محل استخراج بیت کوین در ماه‌های مه و ژوئن (اردبیهشت و خرداد) با کاهش مواجه شده بود.

قیمت بیت کوین طی دو ماه اردیبهشت و خرداد در یک محدوده فشرده در حال نوسان بود و رفته رفته از شدت و شتاب خرید بیت کوین کاسته شد. همین موضوع باعث کاهش درآمد و پاداش ماینرها در این مدت زمان شد.

برای خرید و فروش متیک در خواست خود را ثبت کنید.

می خواهم متیک بخرم

داده‌های TheBlock نشان می‌دهد که با وجود افزایش قابل توجه حجم تراکنش‌های درون زنجیره‌ای، درآمد ماینر های بیت‌کوین (BTC) در مقیاس ماهانه کاهش یافته است.

شبکه بیت کوین بر اساس مکانیزم اثبات کار (proof of work) اداره می‌شود. در این شبکه، پاداش ماینر ها از دو منبع تامین می‌شود: پاداش تورمی یا یارانه بلاک (Block Subsidies) و کارمزد تراکنش‌ها.

در صورتی که ماینرها بتوانند یک بلاک جدید را با موفقیت ایجاد کنند، مقدار مشخصی از بیت کوین های تازه استخراج شده را به‌عنوان پاداش دریافت می‌کنند. علاوه بر این ماینر ها از تایید تراکنش‌های سایر کاربران نیز کسب درآمد می‌کنند. به عبارت دیگر، کاربرانی که تراکنش‌های بیت کوین را انجام می‌دهند، بخشی از مبلغ را به عنوان کارمزد به ماینرها می‌دهند. طبق گزارش TheBlock، میزان یارانه بلاک دریافتی ماینرها بین ماه‌های مه و ژوئن تا 6 درصد کاهش یافته است.

در همین فاصله زمانی درآمد ماینرها از محل کارمزد تراکنش‌های درون بلاکچین نیز 15 درصد کاهش یافته است. از ابتدای ماه جاری (طی 7 روز گذشته)، 173 میلیون دلار از درآمد ماینرها از پاداش تورمی بدست آمده است، در حالی که سهم درآمد حاصل از کارمزد تراکنش‌ها به 177 میلیون دلار رسیده است.

میزان درآمد ماینرهای بیت کوین | همتاپی

میزان درآمد ماینرها، منبع: TheBlock

50000 شیبا
جایزه بگیرید!
همین حالا ثبت نام کن

همانطور که گفته شد، افت میزان درآمد ماینرها در شرایطی به ثبت رسید که حجم تراکنش‌های درون زنجیره بیت کوین با افزایش قابل توجهی همراه بود و در بازه زمانی مورد اشاره، 24 درصد افزایش یافت.

جالب اینجاست که اگرچه ارزش کل تراکنش‌های شبکه بیت کوین در ماه مه و ژوئن افزایش یافت، اما تعداد تراکنش‌های بیت کوین انجام شده 25 درصد کمتر از قبل بود.

تثبیت قیمت بیت کوین

قیمت بیت کوین در تاریخ 2 تیر توانست برای مدت کوتاهی از مقاومت 31 هزار دلار عبور کند. پس از آن ضمن حفظ حمایت روانی مهم در ناحیه 30 هزار دلار، خرید و فروش بیت کوین در یک ناحیه باریک و فشرده‌ای انجام می‌شود.

در زمان نگارش این مطلب، خرید و فروش ارز دیجیتال برتر بازار با قیمت 30,280 دلار انجام می‌شود. براساس داده‌های CoinMarketCap، حجم معاملات بیت کوین در 24 ساعت گذشته حدود 50 درصد کاهش یافته است.

مطالب مرتبط: دامیننس بیت کوین خبر از شروع یک آلت سیزن غافلگیر کننده می‌دهد

بررسی و تحلیل قیمت بیت کوین در نمودار یک روزه، حاکی از احتمال شکل‌گیری یک روند نزولی جدید است. بررسی اندیکاتور MACD نشان می‌دهد که در تاریخ 15 تیر، خط MACD از خط سیگنال عبور کرده است و از احتمال تغییر روند به سمت نزولی خبر می‌دهد.

این اتفاق معمولاً توسط معامله‌گران و سرمایه‌گذاران به عنوان یک سیگنال فروش در نظر گرفته می‌شود. در نتیجه می‌توان آنرا یکی از نشانه‌های احتمالی افت قیمت بیت کوین دانست. علاوه بر این، سایر اندیکاتور های نشان دهنده مومنتوم (momentum) یا قدرت روند نیز از ابتدای ماه جاری تاکنون، در شیب نزولی قرار گرفته‌اند. این بدان معناست که همزمان با نوسان قیمت بیت کوین در یک ناحیه فشرده، شتاب و قدرت خریداران کمتر شده است.

با وجود تمام موارد گفته شده، خریداران همچنان کنترل بازار بیت کوین را در اختیار داشته اند. همچنین اندیکاتور DMI یا شاخص حرکت جهت دار بیت کوین نیز نشان می‌دهد که قدرت خریداران (خط سبز رنگ) بر روی عدد 25.48 و بالاتر از قدرت فروشندگان (خط قرمز) در سطح 14.5 قرار دارد.

اندیکاتور های مختلف در نمودار بیت کوین | همتاپی

اندیکاتور های مختلف در نمودار بیت کوین، منبع: تریدینگ ویو

تحلیل امروز بیت کوین را چطور ارزیابی می‌کنید؟ با در نظر گرفتن تمام ویژگی‌ها و شرایط گفته شده، به نظر شما آیا روند صعودی قیمت بیت کوین ادامه خواهد داشت؟
(1 - کاربر 5,00 از 5) 1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
منبع: ambcrypto
اشتراک گذاری

پیام شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *